שאלה

שרון2531

New member
שאלה

שלום,

נניח שאתם בקשר כבר מספר חודשים (משהו כמו חצי שנה למשל), כל כמה זמן בערך יוצא לכם להפגש עם בן/בת הזוג?
האם אתם נוהגים לבלות את כל הסופשבוע ביחד כל סופשבוע?
ברור לי שזה מאוד תלוי, אבל סתם, היתה לי שיחה עם כמה חברים ומעניין אותי לדעת...

באמת תלוי בהעדפות וביכולת

אצלי ברוב הקשרים ביליתי המון עם בן הזוג ישר מההתחלה, עם בעלי עברתי לגור אחרי יומים אז מן הסתם בילינו על ההתחלה ממש המון. היה לי קשר אחד של חצי שנה בערך בצעירותי עם בחור שגר רחוק ואיתו נפגשתי רק בסופי שבוע כי לא היתה ברירה אחרת, אבל נהגנו לבלות את כל החמשוש כולו ביחד.

ככה

יצא שבדיוק שנינו חיפשנו דירה באיזור יחסית מצומצם (אני יצאתי מקשר בו גרתי עם בן הזוג והוא עזב מעונות)... הוא מצא ממש כשהתחיל הקשר ואז הוא הציע שאולי במקום שותפים נגור ביחד ואם לא ילך מקסימום נהיה שותפים... איכשהו זה נשמע לי הגיוני :)

FineSilverMan

New member
מה זה קשר?

אילו הייתי בקשר, הייתי מעדיף להתראות כל יום או כמעט כל יום. תלוי אם גרים ביחד או לא, למשל.
מעל 50% מהזמן שלא מוקדש לעבודה/לימודים/שינה הייתי מקדיש לבת הזוג.

AlabamaW0rley

New member
אני אענה לך על מה שאני חושבת ששאלת בעקיפין.

כן, זה קשה להיות אורחת בבית של בן הזוג שלך לתקופה ארוכה. זה שונה מלגור ביחד, כי כשגרים ביחד כל החפצים שלך איתך, כל ההרגלים שלך קשורים לבית הזה, מנטלית את נמצאת בבית. כשבאים להתארח אז ההרגשה היא כאילו את נמצאת בקמפינג מתמשך וזה מציק. ובכלל, כשלא גרים יחד, אז מצפים שבפגישות הפוקוס יהיה על הביחד שלכם. אז אם יוצא שכל השבוע אתם נפגשים, או למשל כל סופי השבוע, אתם בעצם לא מספיקים כלום מהמחויבויות שלכם.

1Shir

New member
אני דווקא לא מסכימה איתך

מעולם לא גרתי באופן מלא עם בן זוג אבל מכיוון שנפגשנו הרבה
1. לגמרי הרגשתי בבית, אפילו יותר מאשר בבית שלי..
2. כמובן שהיו לי שם חפצים חיוניים (יש 2 מכל דבר מן הסתם, עוד מברשת שיניים או מברשת שיער לא עולה כזה הרבה..)
3. ממש לא היתה הציפיה הזאת עם הפוקוס, ההנאה היתה מלהיות יחד באותו בית, לישון יחד, לאכול יחד, לחוות את החיים ביחד זה לצד זה, אין בעיה שכל אחד יעשה משהו אחר, אפילו בחדרים אחרים.. ברגע שלא מתאים, אפשר להתפצל כל אחד לביתו.. אבל בד"כ זה מתאים. גם לא היינו יחד 100% מהזמן, למשל פעמיים בשבוע כל אחד ישן בבית שלו ומטפל במחויבויות, זה הכי סבבה שיש לדעתי

אני בעבר

הייתי מאד מהיר עם נשים, בתחום הגופני. עכשיו אני משתדל להיות יותר אטי כדי שהקשר יהיה איכותי וחזק יותר. הבעיה שאין לי כל-כך מזל עם נשים בזמן האחרון, אני לא יודע למה.

lost green eyes

New member
אינדיבידואלי

אנחנו למשל כשהכרנו ... בילינו כ-ל שישי שבת ביחד. החל מהשבוע ההיכרות הראשון

למעלה