רפואה אלטרנטיבית
היא הפתרון שאני מאמינה בו, כך אני גם לא מכניסה חומרים כימיים שאין לי מושג מה ההשפעות שלהן לטווח הרחוק (למשל אנטיביוטיקה יוצרת אצל רוב הנשים בעיות וגינאליות והן לרוב לא מודעות לכך). ברור שלא לקחת תרופות של משככי כאבים כי זה לא פותר שום דבר, רק מסתיר את המצב הקיים.. יש הרבה דרכים אחרות להפתר מכאב ראש.. לגבי מחלות רציניות.. זה יכול להיות יותר בעייתי, למזלי לא נתקלתי באחת, אבל נראה לי שבאם יקרה מצב (חס וחלילה!!) אז אנסה קודם למצוא תשובה אלטרנטיבית (למשל בנפאל יש רופא איורבדי שמטפל בסרטן ואומרים שיש לו אחוזי הצלחה גבוהים).. ואם זה לא יסתדר אז אני כבר אחליט מה לעשות.. חוץ מזה שבאמת חלק מהניסויים לא מוכיחים את אמינותן של התרופות, למשל מחקר שהיה בתרופת התלומיד (אני בטוח טועה בשם..לא מצליחה להזכר)- למניעת בחילות בזמן הריון, עשו בדיקה על חולדות והכל היה בסדר ואחרי זה נתנו לנשים בהריון, והעוברים נולדו ללא גפיים. כמובן שיש ניסויים שעזרו רבות כמו הכלבה שעשו עליה את הבדיקות של הסכרת וכך גילו תרופה לסכרת והצילו מאות בני אדם. נראה לי לא פייר לחשוב שאני יותר חשובה מיצור חי אחר.. אז אולי אפילו שממש אצטרך תרופה, אצליח להתגבר על האגו האישי שלי ולא לקחת משהו שמכיל בתוכו אלימות.