שאלה

שאלה

יש לי טוסטסרון 0.3 מה זה אומר ? קראתי על זה ומאוד נבהלתי , תודה ויום נעים לכולם

*התכוונתי טסטוסטרון טוטל

לפי עמוד הבדיקות שלי, בין 0.5 ל-2.6 זה הכמות המומלצת לנשים... עוזר?

לא ככ ,מה מחליף את כל

כמו צפיפות בעצם , בניית שרירים וכו. לא שאכפת לי משרירים, העניין שלא לקחתי חוסם טוסטוסטרןן האם זה מראה על בעיה,

זה מתחת לכמות המומלצת לנשים

יכול להיות שזה מעיד על משהו שחייבים לבדוק עם אנדוקרינולוג. אני לא יודע איך זה משפיע על העצמות והשרירים. אבל צריך לזכור שההורמונים העיקריים שיש בגוף הם אלה שאחראיים על כך שהסידן נמצא בעצמות. אם הטסטוסטרון נמוך אבל רמת האסטרוגן נכונה, האסטרוגן הוא זה שישמור על העצמות. אבל יכול להיות שאני טועה.

צופה121

New member
יש כאן חוסר בהירות

א. אתה מתייחס לטסטוסטרון טוטאל או לטסטוסטרון פריי?
ב. בצמוד לתוצאה, רשום לך מה הטווח הנורמלי - מה רשום לך שם?
ג. האסטרוגן שלך תקין לגברים!

צופה121

New member
הוא מתכווין לשאול

האם העובדה שיש לו טסטוסטרון ברמה של 0.3 תגרום לו שינויים פיזיים (ואגב, זה באמת מצב הדורש טיפול רפואי דחוף במידה והוא לא לוקח שום חוסמי T)

יו איפה

New member
את יודעת מה המרכיבים שם? זה נגד הריון

מה היו הערכים של בדיקות הדם לפני מה שלקחת?

צופה121

New member
לא בדיוק

יש שם פרוגסטרון סינטטי, ופרוגסטרון יכול לשמש כחוסם טסטוסטרון, ואולי זה מה שגרם לך את התוצאה הנמוכה של הטסטוסטרון

מוזר שדר גל וגנר , ורות גופן

ועוד אחד שהוא המחליף שלהם ביום חמישי לא יודעים את זה

צופה121

New member
הסיבה כנראה פשוטה

מכיוון שמדובר במינון נמוך של פרוגסטרון, לכן היתה הסתברות נמוכה יחסית שזה יוריד את רמת הT בצורה משמעותית, ולכן הם הניחו שזה לא יוריד.

אלא שבפועל המציאות אצלך היתה שונה - והT ירד אצלך בצורה דרסטית - וכיוון ש(אני מניחה ש) אתה אדם בריא, ההגיון אומר שזה מה שגרם לירידה (אלא אם כן לקחת תכשיר נוסף).

היום הייתי אצלה היא שלחה אותי

לאדרוקולוג( או איך שקוראים לזה ) לבדוק אם זה לא מולד , תגידו אם והכן זה מולד זה יכול להיות הגורם למה שאני מרגיש?

למעלה