שאלה...

s a b i n a

New member
שאלה...

היי כולם, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ (ואם לא בארץ אז איפה בחו"ל) טושי פנטון בחבילה? בתודה מראש

effigy

New member
אם אני לא טועה בחנויות אומנות כמו

כרטא...או שאולי זה ארטא... בכל מקרה עוד מעט יענו לך המקצוענים.. אבל למה פאנטון שאפשר במחשב בתוכנות כמו פוטו שופ ופרי אנד ודומייהם

toonamir

New member
מאוד כיף לעבוד עם טושים כאלה

למרות שלי יש AP MARKERS. אורי פינק אומר שפנטון זה "דופק ת´ראש יופי" (יש להם ריח מאוד חזק)... מצחיק הבחור הזה... ראיתי בארטא ברמת השרון פנטון בודדים אבל לא חבילות. אולי תנסי להזמין מהאינטרנט. ebay פתחו אתר חדש: half.com כמעט הכל שם בחצי מחיר. למרות שאני לא יודע אם הם מוכרים שם טושים...

פאנטונים מסרטנים!!!

כדאי להמנע מהם במידת הניתן, וככל הידוע לי אם יש בארטא אז זה מסטוק ישן, אבל אפשר להשיג בחנויות מקוונות ברשת בכל מיני מקומות ושישלחו לארץ. ושוב, הוכח כמסרטן, אפילו שולץ האגדי היוצר של גארפילד גילה את זה בצורה כאובה ומת מסרטן הריאות לא בגלל שעישן אלא בגלל הפאנטונים...

row

New member
שולץ זה היוצר של פינאטס

והוא באמת היה טוב... חבל
אבל מה לעשות סרטן ריאות זה אחד מסיכוני המיקצוע (מי חשב שקומיקס יכול להיות מסוכן)

effigy

New member
זה לא שסתם יש להם ריח חזק

אם אני לא טועה הם על בסיס אלכוהול ולאורי פינק יש שתי ילדות קטנות

toonamir

New member
אז זה אומר ש...

ציירי קומיקס עלולים להיות "pantoneholics"?

row

New member
כמו שאמרתי סיכוני המקצוע

צריך להקים כזה אירגון "פנטונהוליקים אנונימיים" שלום אני רומן ואני פנטוהוליק

אכן טעות...

ג´ים דיוויס הוא היוצר של גארפילד ושולץ עשה את פינאטס, פאדיחה, מצד שני, כל כך נבהלתי לראות שמישהו רוצה לעבוד עם פאנטונים שכתבתי בלי הרבה מחשבה על שאר הדברים שמסביב. וד"א, כן יש בהם גם טרפנטין כמדלל והוא ידוע כחומר ממכר.

למעלה