שאלה

Dror Lavie

New member
שאלה

מתי הכרתם לראשונה את the calling? ומתי קניתם את הדיסק שלהם (אם קניתם)? אני הכרתי אותם בערך במאי, שיצא השיר הראשון שלהם (wherever) לאם טי וי, הורדתי את השיר וממש ממש אהבתי אותו, אחר כך התחלתי להוריד עוד שירים (unstopppable שולט!!!!) ואז קניתי את הדיסק. בתחילת יולי....!

Adrienne

New member
אוקיי, כבר סיפרתי את הסיפור פעם אחת

אבל הנה הוא שוב... לאח שלי היה את וואר אבר על המחשב, זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי שיר שלהם אבל זה לא כל כך עניין אותי, כאילו נדלקתי על השיר אבל לא חיפשתי אותו או ביררתי אליו, כמה שבועות אחרי כשיצא אדריאן ראיתי לי MTV ופתאום אדריאן הופיע, נדלקתי על השיר עוד בדיוק בהתחלה ברגע שראיתי שרשום "THE CALLING" ידעתי שזאת להקה חבל"ז ואז באתי לאסק ודיברתי עם כרמית, דיברנו ודיברנו ואז היא המליצה לי על כמה שירים של TC, אני זוכר שהיא המליצה על NOTHING´S CHANGE ו THANK U ועוד משהו, בקיצר נדלקתי, העלנו את הרעיון של הפורום והגשתי את הבקשה, הורדתי את כל הדיסק וידעתי שהגשת הבקשה הייתה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי בכל חיי. אחר כך נפתח הפורום וכל השאר כבר היסטוריה...

Dror Lavie

New member
אהההה בטח הם לא סובלים אותך

כי הורדת את הדיסק ולא קנית אותו! לה לה לה!

Adrienne

New member
מי לא סובל אותי? ויש סיבה לזה שלא

קניתי את הדיסק והיא שאם יש לי ADSL ואני יכול להוריד הכל בחינם, למה לשלם?

מאיה Ms

New member
גם אני קניתי

את הדיסק אחרי ששמעתי ב MTV את השיר שלהם wherever you will go ומאז נדלקתי עליהם וקניתי את הדיסק גם בתחילת יולי בערך (דווקא לא אחרי חיפושים רבים..)

Dror Lavie

New member
איתמר ונטע ../images/Emo60.gif

איתמר: אמרתי כאילו הלהקה לא סובלת אותך כי צרבת את הדיסק שלהם ולא קנית, אבל אם קנית אז סבבה, זה היה הרק בצחוק........ מאיה: אחרי המון חיפושים! לא היה את זה בשום מקום!

Dror Lavie

New member
נטע? מה מאיפה הבאתי את השם הזה?

התכוונתי כמובן למאיה הנחמדה :) סליחה אחותי

Charmed by love

New member
לא הגבתי הרבה היום כי פירמטנו את

המחשב ואבא שלי התקין כל מני דברים... בכל מקרה... אני הכרתי את הלהקה מMTV ואז הורדתי את וורבר ואת הקליפ של אדריאן וביום חמישי קניתי את הדיסק!!! (מזל טוב לי
)

Dror Lavie

New member
שניה, אז אני הראשון שהיה לו את

הדיסק?
cooooooooooooooooooooooool בטירוף!

Yifat_Rules

New member
MY STORY

אז ככה אני מהשניה הראשונה שראיתי את אלכס נידלקתי עליו ואני זוכרת שהטרדתי את חברה שלי שתחפש לי מי זה לעזעזל החתיך החדש באם טי וי והיא כזה לא יודעת אז אני הלכתי וחקרתי ואז הורדתי כמה שירים והייתי מעריצה אבל לא מטורפת ואז ביולי (ב6 ליולי יום לפני שפגשתי אותו) קניתי את האלבום והיתאהבתי מחדש ומאז שפגשתי אותו זה היסטוריה LOL

moranos

New member
אני.......

אין לי את הדיסק שלהם אבל ששמעתי לראשונה את השיר וור אוור יו ויל גו נדלקתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה