שאלה

מאיושית

New member
שאלה

אתן יודעות לאיזה מידות תואמות המידות של "מתאים לי"? ז"א אם אני מידה 50 , איזה מידה אני ב"מתאים לי"?

DREAM111

New member
לצערי אין לי עדיין תשובות לזה

משום מה מתאים לי לא ממש מוכנים לתת מידע ועזרה. אני ממשיכה ללחוץ ומקווה שיהיו לי תשובות בהקדם.

lital_helmer

New member
לא נחמדים כל כך ../images/Emo4.gif

למרות שהופתעתי לטובה מאחד הסניפים...דווקא באילת. מנהלת החנות נהדרת, היחס והשירות טובים מאוד. ונכון לימים אלה יש להם הכל בכל המידות! שזה גם מפתיע.. ליטל

DREAM111

New member
חלילה אני לא מדברת על סניפים

יש מוכרות נחמדות אני מניחה בכל מיני סניפים. בראשון יש סניף חדש בקניון רוטשילד ויש שם שתי מוכרות מסבירות פנים ונעימות מאוד לעומת המוכרות בקניון הזהב שמאוד לא נעימות וחסרות סבלנות.

בפעם הראשונה שהייתי בזהב

במתאים לי , המוכרת התנהגה ממש לא יפה , אמא שלי נתנה לה על הראש ומאז אפילו את השם שלי הן זוכרות... אני נכנסת לשם וישר מקיפות אותי שלושה חנפניות ומוציאות לי חצי חנות וכמו שכבר סיפרתי לך בפורום שמנות ויפות הוצאתי שם כמה אלפי שקלים בחודש האחרון...

אז את בערך כמוני....

ואני לוקחת מידות ;1-3 בחולצות, תלוי בגיזרה, ומידה 2-3 במכנסיים...ז"א אף פעם לא קניתי שם מכנסיים כי הם ארוכים ב-10 מטר בערך ורחבים מדי בברכיים ולא יושבים טוב אבל מידות 2-3 זה מה שנסגר על הטיירים...

pazitr

New member
יש את גזרת P.O

מידה 50 זה בערך מידה 2, המכנס לא מאוד ארוך והוא יושב יפה על הגוף. כמעט כל עונה הם מייצרים אותו בבדים המתאימים לעונה ואני מאוד מרוצה ממנו. בחולצות זה באמת תלוי בגזרה ואם את אוהבת ללכת צמוד או רחב אצלי זה בד"כ מידה 2.

may24

New member
לפזית

על איזה חברת בגדים את מדברת שאתה אומרת שמידה 50 זה מידה 2?

may24

New member
לא נכון...

אני מידה 48 במכנסיים שזה מקביל למידה 3 מה שאת אומרת בעצם שמידה 1 ו2 זה בערך מידה 50 את אומרת שהדוגמנית שמדגמנת לובשת מידה 50 השתגעת!!!?? גם אם היא מידה 44 מידה 1 נופל עליה ואני לובשת מידה 3 שזה לא מידה 52 !!! 1-44 2-46 3-48 4-50 וכך הלאה...

pazitr

New member
אז איך ההסבר שבחנות רגילה אני..

לא יכולה ללבוש מידה 46 או 48 ? הייתי החו"ל (בגרמניה) שם יש עד מידה 50 וזה ישב עלי בול.. ופה אני קונה במתאים לי מידה 2-3.. חוץ מזה...מתי נהיה כמו בחו"ל שהמידות במחלקת נשים לא מסתיימות במידה 44... מתי יגיע לציון גואל??????

may24

New member
לא הבנתי מה קשור

אבל אני יכולה להבטיח לך מנסיון ומידע שמידה 2 במתאים לי היא 46 ומידה 3 היא 48 וכן הלאה....

למעלה