שאלה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שאלה

שאלה,
קראתי עכשיו על תוסף תזונה ג'ינסונג שבאחד המקומות גם טענו שעוזר להפחית סוכר.
קראתי את זה בכתבה שהתפרסה בYNET על ויטמינים שאסור לשלב עם תרופות. הוא היה כתוסף תזונה שאסור לשלב עם משהו של לחץ דם.

לי אין בעיות שמצריכות אותי לקחת תרופות של לחץ דם, אז רציתי להתייעץ (כי לא מצאתי ממש מידע חוץ מאתרים פירסומיים וויקפידיה) - היש דברים בגו?

ואם כן, איזה זן מומלץ?
ואולי בכלל עדיף כרגע לא לגעת בגוף ולשמור את ה"עזרה" לתקופה שהגלוקומין יפסיק להיות אפקטיבי? אני סוכרת סוג 2, יחסית מאוזן, בחודש מרץ הממוצע שלי הוא 125 בבדיקות דם באצבע, שזה כולל טווח ערכים החל מ 103 בצום ועד 186 אחרי התחזרות בארוחת בוקר, בלי הגלוקומין שאותו אני לוקח אחרי ארוחת הצהריים ואחרי ארוחת הערב.

אבו זקן

New member
לא יודע ספציפית

יש יותר מאלף חומרים שנטען לגביהם שהם עוזרים לשמירה על רמות טובות של סוכר, והביסוס הוא בעיקר עדויות אנקדוטליות או מחקרים קטנים שעומדים בסתירה למחקרים אחרים.

DDN

New member
אנשים רוצים לקבל תקווה ממשהו.

בתחילת דרכי הסוכרתית, קראתי שקינמון מועיל. אימצתי אותו. אני לא יודע אם דברים אחרים שאני עושה או הקינמון זה מה שתורם לאיזון היחסית טוב שלי (טפו טפו), אבל אני ארצה להאמין שזה הקינמון

בתכלס, יותר מעניין אותי נסיון אישי מקריאת מחקרים.
"ניסיתי - אל תיגע!" או "לי זה עזר" מגולשים שאני רגיל לקרוא את השם שלהם, ועצות שלהם עזרו לי בעבר יותר יעזור לי ממחקרים.

אבל תודה על ההתייחסות ועל זה שמצאת עבורי את המאמר.

אבו זקן

New member
נסיון אישי זה טוב

בקשר לקינמון, אם אתה צורך כמויות גדולות (למשל בגלולות) וודא שהוא לא מסוג cassia לגביו יש אינדיקציות שבשימוש ממושך הוא עלול לגרום נזק לכבד.

ladybug4NLP

Active member
השימוש הנכון בקינמון הוא

לחלוט אותו במים רותחים כמה דקות ולתת לו לשקוע ולשתות את המים בלבד.

הכמוב היומית היא בערך 3 גרם

לצרוך קינמון רב כאבקה לא מומלצת- יש צורך למצות את החומר ואת החלק הקליפתי (בצורת אבקה) לזרוק

אם זה עוזר או לא - אני לא באמת יודעת

אבל זה מאד טעים לטעמי

למעלה