שאלה

נועה77712

New member
שאלה

השתחחרתי לפני כ6 שנים וחצי, הייתי מנהלת רשת מיחשוב בקרייה, במשך כל ה6 וחצי שנים אחרונות לא ביקשו שאבוא למילואים, עכשיו שלחו לי צו ל11 יום ליוני וליולי וזה נופל לי על תקופת המבחנים באוניברסיטה. 2 שאלות: 1) האם ניתן לדחות ו2) אולי כדאי לי לבקש לבטל והסיבה שאני שואלת היא מאחר ובמשך כל השנים מאז השיחרור לא עבדתי במשהו שקשור למה שעבדתי בצבא ולא תיקנתי שום דבר מאז. אם מצפים שאבוא ואדע לתפקד בתפקיד זה או שיתנו לי לתקן דברים נכונה להם הפתעה או אכזבה כי אין להם מה לצפות ממישהו שלא נגע בנושא במשך 6 וחצי שנים. בשביל מה בכלל קראו לי??? לא חסרים מנהלי רשת מיחשוב בצבא ובמיוחד כאלה שיודעים משהו בנושא! מה לעשות? תודה חברים

אושי231

New member
מבחינת החוק, היחידה לא חייבת לשחרר

אותך בגלל המבחנים. מה שאת כן יכולה לעשות זה לבקש ממפקדייך להשתחרר(באמצעות טופס 58, דברי עם הקישור הם יסבירו לך בדיוק איך לעשות את זה).
לגבי הפן המקצועי- את בהחלט יכולה לשאול את המפקדים שלך על זה, תבקשי ממשרד הקישור שלך את הטלפון של המפקד, תתקשרי ותבררי איתו את כל השאלות- למה קראו ל? האם תינתן לך הכשרה לפני שתתחילי לגעת במכשירים, מה בדיוק תעשי שם וכו'.

נועה77712

New member
אפשר טלפונים רלוונטיים

סליחה אני פשוט מרחק שנות אור מהשירות בצבא ואין לי מושג למי לפנות, נראה לי שהמפקדת שלי מלפני 7 שנים כמעט השתחררה ממזמן ובכלל כל מי שהיה שם בזמנו ולא נשארתי בקשר עם אף אחד מהצבא..

smaug777

New member
הייתי ממליץ דווקא להתקשר

לקציני הערים הפריפיריאלים.. עונים שם מהר יותר ובאופן טבעי כשפונים לקבל שירות במקום שיש בו פחות לחץ מקבלים שירות טוב יותר.

למעלה