שאלה..

מאיה Ms

New member
שאלה..

מישהו יודע מה שם המשפחה של אלכס(אם יש לו אחד כזה..)??

shelly egan

New member
שיעור קצר בנימוסים "מאיה"

נהוג לומר: תודה ארבע אותיות 2 הברות, זה ממש לא קשה :)

Dror Lavie

New member
../images/Emo6.gif הויכוחים שלכם! ../images/Emo60.gif

חולה עליהם ועליכם כמובן!

shelly egan

New member
-מעין לא לכעוס-

דרור: אנו בנות ולא בנים לכן זה: עליכן ולא אליכם.... (גאאאאד - כמו יערה...). אממממ בקשר למה שאמרת על זה שאני ומעין מדברות על ווסט, חמוד שלי, אין כל רע בזה שאנחנו מדברות על Westlife כן אמרתי Westlife (-חוצפה מצידי הא?!), ומעיין, אם את רוצה, את תמיד ברוכה בפורום הכי טוב בתפוז (-פורום Westlife, שם אפשר לדבר על ה-כ-ל, אבל רצוי שעל Westlife (-כי בתכל´ס זה כל מה שמעניין!!!) הבנתי ת´רמז דרור, אני מתחפפת! *בנימה ובתנועה דרמטית*: שלום ולא להיתראות! :))))))

Dror Lavie

New member
שלי חמדתי ../images/Emo60.gif

את יכולה להשאר כאן אבל בשביל ווסטלייף יש פורום ווסטלייף וכאן אפשר לדבר על ווסטלייף אבל השיחות שלכן: "כמה זמן לא ראיתי אותך וכל זה" הן סתם ולא קשורות אלינו את רוצה לדבר על ווסטלייף? סבבה! תהני! הא ואני מקבל את הערה שלך על: עליכם עליכן, צודקת.... דרור

shelly egan

New member
היי חמודה,

אם את אוהבת אותם, אז את יותר ממוזמנת להיצטרף לפורום ווסטלייף בתפוז! יש שם מלאאאא בנות, ועכשיו זו התקופה הכי טובה להיות בפורום ולהיצטרף אליו, בגלל שעכשיו יוצא דיסק האוסף ויש מלא בלגאנים, וזה מה-זה סבבה!!! אבל אם מישהו ישאל אותך, אני לא אמרתי מילה על ווסטלייף, כי אם יגלו שאמרתי, ישפדו אותי פה!

מאיה Ms

New member
למה לעזאזל

נראה לך שאני רוצה לעבור לפורום של ווסט?????????? ובפעם ה10000000000000 השם הוא מאיה, אוקי? מ-א-י-ה! וחוצמזה מעין כותבים עם י´ אחת!

Michalush f

New member
שלי ומעין!

הייי מה קורה? דבר ראשון- כל הכבוד שלי!!!!!!!! אני גאה בך!! מעין- אני נכנסת רק בשבילך, ואת אפילו לא מגיבה!! נעלבתי!
יופ ראשון טיול שנתי!!!!! אההההההההה איזה סבבה! ועוד שלושתינו בחדר ביחד!!!!!! ::)) דרך אגב, שלי, אני שונאת שאת מתכנת אנשים בזכר ונקבה! את מזכירה לי את ברכה הרצוג!!

Adrienne

New member
אנשים חשוב להכנס!../images/Emo168.gif

תראו, אתם מביאים את החברים שלכם מפורומים אחרים לפורום וזה באמת סבבה, אבל זה לא שווה אם אתם מביאים אנשים שפשוט אין להם מה לעשות פה, כאילו הם באים ואומרים: "נכנסתי רק בגלל שאמרתם לי אני לא מכירה את הלהקה בכלל" וכו´... מה גם שהן(בינתיים רק בנות) מפרסמות הודעות אוף טופיקיות לחלוטין שלא קשורות לפורום. מה אני מבקש? אם אתם מביאים מישהו לפורום תדאגו לעדכן אותו בנושא הפורום, להשמיע לו שירים של הלהקה, לספר קצת עליהם(אם זה בנות תמונה של אלכס תספיק). ותעדכנו אותם בחוקים, אוף טופיק רק בשרשור אוף-טופיק, אם לא קיים לפתוח אחד. בינתיים אני לא מוחק את ההודעות אבל מעכשיו כל הודעה כזאת תמחק.

Charmed by love

New member
איתמר, עכשיו עיצבנת אותי../images/Emo70.gif

"אם זה בנות מספיק להראות תמונה של אלכס" מה?! אתה די צודק הוא חתיך, כוסון, מדהים, מתוק, אלוהי, חמוד(שאני אמשיך?) וכל זה אבל בבקשה תפסיק אם השוביניזם. מה אתה חושב שאם הוא חתיך, כוסון, מדהים, מתוק, אלוהי, חמוד(שאני אמשיך?) וכל זה זה אומר השהוא עושה מוזיקה טובה (במקרה הזה כן אבל...) נו אתה יודע למה התכוונתי!

Adrienne

New member
לא לא לא לא לא הבנת אותי בכלל!

זה ממש לא הייתה הכוונה... התכוונתי שבד"כ בנות נמשכות לאנשים יפים, והוא איש יפה אז תמונה תמשוך בנות לשם, לא תשאיר אותם שם בכוח אם הן ישנאו את המוזיקה, כאילו זה מה שיגרום להם לבוא להציץ כאן... סורי אם נעלבת או שזה היה שוביניסטי מדי...

לאנה

New member
מממ...

הוא חצי יהודי (!), ואני כמעט בטוחה ש"בנדובסקי" הוא השם המקורי שלו..., כלומר, שם המשפחה, "בנד" הוא קיצור... אגב - ארון הוא יהודי שלם!, חחח, "יהודי שלם"..., למה אני צוחקת מהמשפטים של עצמי?

Dror Lavie

New member
ידוע חמודה.... ../images/Emo60.gif

אמא של אלכס לא יהודיה, ולכן גם אלכס לא יהודי, אבל אבא שלו יהודי אז אנחנו מחשיבים את זה כחצי למרות שהולכים לפי האמא
דרור

לאנה

New member
אוו, קראו לי חמודה...../images/Emo13.gif

חחח, אבל למי אכפת?!, הוא משלנו וזהו. בעצם, אני לא יודעת אם כולם פה יהודים..., קיי, אז הוא משלי וזהו.

למעלה