שאלה

אמאלה02

New member
שאלה

שלום רב,

בתי קיבלה היום מכתב מהצבא צו התיצבות למיונים לתאריך שכבר עבר זמנו ממזמן וכתוב שהזימון הוא לכל הארץ וגם שיתקשרו אליה לתאם מיונים אבל בינתים אף אחד לא התקשר כאמור ולא דיבר איתנו.
בנוסף לפני כחודשים בתי כבר היתה בראיון לגבי תפקיד מסוים ולאחר שהתקשרנו מס' פעמים אמרו לנו שהיא התקבלה לתפקיד.
מאז כבר היה תאריך גיוס אחד 2.10 שהיא לא נכללה בתוכו.
מה הלאה ? מה לעשות ?

תודה מראש אמא

noboya

New member
מתנדבת עם שיבוץ

מועדים לשמחה,
&nbsp
רק כדי לוודא - ביתך מתנדבת?
בכ"מ אם אמרו לכם שהיא התקבלה, זה אומר שיש לה שיבוץ ולא היו אמורים לזמן אותה לעוד מיונים.
יכול להיות שהמכתב נשלח לפני שהיא התקבלה לתפקיד (עם כל הבעיות עם הדואר היום אני מסוגל להאמין לזה) וזאת הסיבה שלא מתקשרים.
הכי כדאי ליצור קשר עם מדור מתנדבים כדי לשאול מה מצב השיבוץ שלה.
&nbsp
מקווה שעזרתי.
&nbsp
*אם היא לא מתנדבת - פשוט במקום להתקשר למדור מתנדבים, להתקשר למיט"ב.
&nbsp

אמאלה02

New member
תודה על התגובה ועוד....

היי, תודה על התגובה. בתי אכן מתנדבת והיתה בסיכום פרופיל בשביל לאשר את ההתנדבות. מאז לא נשמע קול מצד הצבא.
אם זה אומר שיש לה שיבוץ למה היא לא התגיסה ב2.10 ?
הועדה לאישור התנדבות נערכה בקיץ בזמן המלחמה ואז גם היה הראיון לתפקיד שאמרו לה מאוחר יותר שהיא התקבלה אליו. וכאמור מאז אין קול ואין עונה מהצבא.

המכתב עליו אני מדברת הגיע כאמור היום והתאריך בו נכתב היה 16.9 והצו התיצבות למיונים היה ל23.9 כך שלמרות השביתה בדואר עדין הדברים לא ברורים לי.

האם מדור המתנדבים עובד בחול המועד ?

תודה מראש

liavavraham

New member
ממליץ לברר מול המדור

ממליץ להתעדכן מול מדור מתנדבים היכן התהליך עומד. אולי נשאר לה רק סיום הליכים בלשכת גיוס...
&nbsp
בכל מקרה, ניסיתי להתקשר היום מהבוקר למדור ולא ענו לי, לכן לא נראה לי שהם נמצאים בחול המועד. ממליץ לנסות לאחר החג, ביום ראשון הבא.

אמאלה02

New member
רק רציתי ליידע ש...

היי,

הצלחתי להשיג את מדור מתנדבים..... ויש תאריך....1.1.15

אם יהיו עדכונים נוספים או שאלות נוספות בטח תשמעו ממני....

תודה

אמא

נ ו ע ה 12

New member
בהצלחה

למעלה