שאלה

שאלה

אם חברה אמרה לי שהיא לא יודעת אם היא רוצה לקיים יחסי מין ושהיא תחשוב על זה ונבדוק לאן הקשר יתפתח וכולי, האם יהיה נכון מצדי לנסות להתקרב אליה במובן הזה?

Skar FaSe

New member
תגיד לה :

&nbsp
״hey sweetie
אלה שמתות בתולות מגיעות לגן-עדן של שהידים קיצוניים״

ommerl

New member
נורא פשוט: אל תלחץ עליה בשום דבר.

תתקרב כמה שהיא מאפשרת לך וזהו.
&nbsp
קח בחשבון שאולי תידרש הרבה סבלנות.

wolik

New member
אתה יכול לנסות לפנות אליה דרך הרגש

תגרום לה להיות חרמנית באמצעות מיזמוזים ונשיקות. גם אלכוהול לא יזיק כאן.

כל גישה של היגיון לא תעזור פה.

מה שקרה אז הוא

שכשישבנו על המיטה בחדרי הסרתי לה את החולצה וזה היה מאד נעים לי והיא אפשרה לי אבל אחר-כך שאלה אותי: מה אתה עושה? ולבשה בחזרה. אחר-כך שאלתי אותה מתי נעשה אהבה ואמרה שאולי עכשיו, אבל רגע אחר-כך פתאום אמרה שהיא צריכה לחזור הביתה בשביל משהו. עכשיו אנחנו רק ידידים.
&nbsp

Another Girl

New member
אז הפיתרון הוא להטריד אותה מינית

ולנסות לשכר אותה כדי לשכב איתה. אני מבינה נכון?

ויש לי עוד שאלה

יש עכשיו מישהי מאד נחמדה שמשוחחת אתי לפעמים ובאה לכפר שלי פעם בשבוע, והיום חשבתי על אפשרות שנהפוך לחברים פעם. כשבאתי לדבר אתה, אמרה לי שהיא לא אוהבת שנוגעים בה כי תקפו אותה מינית פעם. יחד עם זה הרגשתי שהיא קצת מתקרבת אליי ואולי רוצה אתי חברות. מה הייתם מציעים לי לעשות איתה?
&nbsp

superorti

New member
אוי ואבוי לך!!

אני מקווה שמישהו מהנהלת הפורום ימחק מהר את התגובה הזו. . בכלל לא מצחיק, גם לא בתור בדיחה. לא להאמין שמישהו מסוגל לכתוב דבר כזה במיוחד היום כשהמודעות להטרדות המניות היא גבוהה.בושה.

superorti

New member
ממש ממש לא!!!

הבחורה אמרה לך בפירוש שהיא לא מנויינת ושהיא צריכה לחשוב על זה ולראות לאן זה מתקדם, אז מה הקטע לנסות בכיוון הזה?תן לה את הזמן ותן לשניכם הזדמנות להכיר. עם ההתקרבות אני מאמינה שזה יבוא לבד,כששניכם רוצים בכך.

רגע אני לא מבין

נניח שלא שאלתי את הבחורה, והיינו נותנים לקשר להתפתח בעצמו, אז יכולתי והייתי אמור לקרב בהדרגה את הקשר למיניות. אז מה ההבדל מאשר כשהיא אומרת שהיא לא יודעת ושנחכה לבדוק לאןהקשר מתפתח?

superorti

New member
אתה רציני?!

כשמישהי אומרת לך לא ואתה בכל זאת מנסה, זה נחשב להטרדה. כי בעצם אתה פועל בניגוד לרצונה,שהיא אמרה לך מראש שהיא לא מסיכמה לכך. הייתי מאוד ממליצה לך להיזהר בנושא הזה.לא אומרת שאתה מטרידן, חלילה. ולא מאשימה אותך בשום דבר.אבל יש הבדל בין שזה בא בהתפתחות קשר( לאו דווקא קשר רציני ,יכול להיות גם קשר של יזיזות) שאז זה מגיע מרצון משותף של שני הצדדים לבין בנאדם שדוחף את עצמו למישהי שמראש הודיעה שהיא עדיין לא מוכנה לזה.מקווה שכעת זה מובן יותר.

למעלה