שאלה

איזה סוג של ליקוי למידה?

אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר כדי שאוכל לעזור.... וברוכה הבאה אלינו!! הגר

bis fd

New member
בוקר טוב

הבעיות של ביתי מורכבות אך שאלתי לגבי קשב וריכוז היא התחילה השנה עם רטאלין ורציתי לדעת איך אפשר בלעדיו.

בוקר מבורך לך ביאטריס! 4u|

התהליך בטיפול בדמיון מודרך הוא תהליך מובנה שמחולק לשלושה חלקים שעיקרם הגדרת הבעיה, ולפי המטרה התמקדות בעבר (כדי למצוא את השורש לבעיה), הווה (כדי למצוא דרכים להתמודדות עם הבעיה) ועתיד (כדי לקבע את דרכי ההתמודדות שנבחרו). תוך כדי התהליך משלבים דמיון מודרך עם טכניקות NLP כדי להגיע לתוצאה המקווה. אם תהיי מעוניינת להתחיל תהליך כזה, את מוזמנת תמיד לפנות אלי דרך הפורום או מערכת המסרים. האם גם בתך מעוניינת בכך? לדעתי חשוב מאוד שהרצון לפתור (או אפילו להקל) את הבעיה שלה יבוא ממנה... שתהיה לך שבת מקסימה! הגר

Random23

New member
שלום לך

אני עובר כאן במקרה, אבל רציתי להביע את דעתי כיוון ויש לי מעט ידע בתחום. אני סטודנט לרפואה, ובעל ידע מסויים בנושאי בעיות קשב וריכוז (אחרי הקורסים במדעי ההתנהגות). רציתי רק לציין שריטאלין היא תרופה יעילה ביותר עם מיעוט תופעות לוואי. אני בטוח שכל מטפל אמר לך כך, אני רק רוצה להדגיש נקודה זו כאדם שלא מצוי עדיין בממסד, יש מסע של הכפשה כנגד התרופה (היה אפילו פרק בסימפסון), מסע זה הוא פוליטי בעיקרו ומושרש על ריבוי דעות קדומות. התייעץ עם מומחה בתחום בנוגע לריטאלין, הוא יענה לשאלותייך הרבה יותר טוב ממני, אך המלצתי לך - אל תזנח את הטיפול בריטאלין על סמך שמועות לא מבוססות בלבד.

למעלה