שאלה

שאלה

שמי רונית גילי בתקופה האחרונה קשה לי נפשית וכלכלית תאריך לידה 26.6.69
וגם קושי עם הבן האמצעי שלי רן תאריך לידה 18.1.92
תודה מראש

החיים מזמנים לנו אנשים הסובבים אותנו כדי שאנו נילמד להישתנות

שלום רונית

את בסוף שנה נומרולוגית הטובה ביותר מבין השנים הנומרולוגיות בפוטנציאל שלה.
אך מותנית מנגד ביכולת שלנו להיות מאוזנים ולהתחבר לאנרגיה המטיבה והמפנקת.
שנה של אנרגיה של תנועה, חיבור עם אנשים, ומתנות יקומיות.
לצד המתנות שהיא מביאה לחיינו יש גם שיעורים שעלינו לעבור. לפעמים מורכבויות עם כספים שפתרונן יגיע לסיומן בעוד מספר חודשים...
השנה הבאה לטובה ואת ממש בכניסה אליה. מצריכה מעשיות רבה יציאה מהתדר הקודם לשנה של בנייה מחדש.
את אדם מאד עוצמתי. בעלת ערכים גבוהים מאד, אצילות נפש, יכולת ניהול, טובת לב ואוהבת לעזור ולסייע לסובבים אותך.
נטייה לקחת אחריות וניהול החיים של הסובבים אותך. ויש כאלו שלא רואים זאת כנתינה ורצון לעזרא... ואינם מקבלים זאת בהבנה.
כמו רן שמעדיף עצמאות בחייו. ילד מאד חזק ועוצמתי שלא אוהב לקבל ולהסתייע... אלה אוהב הוא לפתור את מורכבויות החיים שלו בד"כ לבד.
הוא בשנה של סגירת מעגלים, חוסר סבלנות ורצון עז לשינויים שיכינו אותו לשנה הבאה. שהיא שנה מאד עוצמתית.

מסר - החיים מזמנים לנו אנשים הסובבים אותנו, כדי שאנו נילמד להישתנות באמצעותם !

לצערי זאת הייתה הכי קשה שהייתה לי בחיים :(

נכון אני באמת טובת לב ואני תמיד נכונה לעזור לכל מי שצריך בגלל זה אני במצב שאני נמצאת בו ...הכוונה שאני צריכה להשאר עם החובות ?אז איך אני באמת אסתדר מבחינה כלכלית ?על זוגיות אני בכלל לא מדברת ...

מעשיות רבה יציאה מהתדר הקודם לשנה של בנייה מחדש

שלום רונית
שולח לך שוב משפט מתגובתי הראשונה אליך...
" לצד המתנות שהיא מביאה לחיינו יש גם שיעורים שעלינו לעבור. לפעמים מורכבויות עם כספים שפתרונן יגיע לסיומן בעוד מספר חודשים...
השנה הבאה לטובה ואת ממש בכניסה אליה. מצריכה מעשיות רבה יציאה מהתדר הקודם לשנה של בנייה מחדש".
אני מאמין שהפיתרון יגיעה בהקדם.

למעלה