שאלה

eorion

New member
שאלה

למה סליפ"ק"נוט שונאים את לימם בזקיט למה קורן שונאים את לימפ ביזקיט? ???? ???????? ???????????? ????????????????? ??????????? ??????? ????

eorion

New member
מישהו מיתכוון להגיב?

אנשים שמעריצים להקה על סף היתפרקות...

eorion

New member
רק בישביל לעצבן אותם...

חהחהחה אני מקווה שאתם יודעים מי זה...

אממ תבין..

אולי פשוט בגלל שאתה כזה לא בוגר !! לא מגיבים לזה בכלל ומתעלמים ממך.. חוצמזה תמצא לך עיסוק אחר בחיים מאשר לעצבן אנשים..

eorion

New member
and u r vary mitlahaveishen

P.o.S if u know what i means... leh to your mama coos and telakek him! motzetz
סתם בצחוק... מה אתה רוצה? מה עשיתי לך? ואני לא WONNA b sk8er אני sk8er שמח ואם כבר אני אומר לך משהו: רק בישביל שתהיה יותר "ממממגניב" תכתוב FAG ASS ולא GAY OK?

Evil_Nookie

New member
מה שאני יודע..

בקשר לסילפנוט, זה קשור איכשהו לזה שהמפיק של הדיסק שלהם, רוס רובינסון (שגם הפיק את הדיסק הראשון של לימפ, 3 DOLLAR BILL YALL) התחיל לשנוא את לימפ כי הם שינו כיוון ולא רצו אותו בתור מפיק, אחרי שהוא הביא אותם להצלחה... אני אישית לא שמעתי שקורן "שונאים" את לימפ... אבל רוב הלהקות וכל דבר שזז נגד לימפ זה בגלל שהם נהיו יותר פופיים ופרד מנסה להיות ראפר במקום זמר רוק.. ובכלל שכל הז´אנר הזה של NU METAL כבר על סף התמוטטות... בכל מקרה כולם שונאים את לימפ וזה תמיד היה ככה:)

korn child

New member
ולפי מה שאני יודע...

אני שמעתי שסליפנוט שונאים את לימפ בגלל שפרד אמר שכל המעריצים שלהם בני זונות או משהו כזה. אז הם אמרו שבפעם הבאה שהם יראו אותו הם יהרגו אותו... מאוד בוגר משני הצדדים. בקשר לקורן אין לי מושג אבל מה שאני יודע זה שבלי קורן לימפ לא היו קיימים עכשיו והם היו בערך שתי הלהקות שהכי משתפות פעולה בהיסטוריה של המטאל, אז אם עכשיו גם קורן שונאים אותם הם ממש בצרות. וזה לא נכון שזה תמיד היה ככה - בהתחלה הם היו חברים של כל מיני להקות/זמרים מפורסמים (Eminem, Korn, Soulfly ואני בטוח שיש עוד) אבל כולם שנאו אותם מכל מיני סיבות, אל תשאלו אותי למה

FreakOnALeash

New member
ג´ונתן דיוויס קרא לפרד Little bitch

אחרי שפרד התחיל להתגאות שהלהקה שלו כאילו טובה יותר מקורן... אז ג´ונתן צחק עליו קצת, שפרד לא ישכח מאיפה הוא בא.

למעלה