שאלה ...

tnb9999

New member
שאלה ...

שלום לכולם
אני בן 24.. אף פעם לא הייתה לי חברה / בת זוג, אני לא מתחיל עם כל אחת שאני רואה, ואם אני רואה בחורה שמוצאת חן בעייני אז אני מתחיל איתה וזה גם לא עוזר מי יודע מה כי הם טוענות שיש להם חבר ...
אין לי ניסיון , אני בתול, בחיים שלי לא התנשקתי אפילו .. ותאמת אני לא יודע מה אני יעשה שאני יגיע למצבים האלה כמו להתנשק והלאה , ויש פעמים שממש בא לי כבר לעשות , שתיהיה לי חברה .
מה כדי לעשות במצב שלי? ואיך כדי להתחיל עם בנות?
תודה

סינבד

New member
שאלה קשה

שלמען האמת, לנסות לענות עליה בלי להכיר אותך זה בדיוק מה שנקרא יריה באפלה.
באופן כללי אני יכול לספר לך שכל מי שבעניין של יצירת קשר עם בן/ת המין השני מחפש בעצם מישהו/י שיכול/ה להיות שותף/ה וחבר/ה.
לפני שאתה מנסה ליצור קשר עם מישהי שווה לך אולי לבדוק מה יש לך להביא לקשר הזה. איזה מין חבר אתה יכול להיות למישהי...
ואולי לחפש את הדרך שבה אתה יכול להיות משוחרר ונינוח כדי להביא ערך למי שתבחר להיות החברה שלך.
&nbsp
אני מאחל לך המון הצלחה.

Shamy

New member
אני גם חושבת שאתרי הכרויות זה טוב

אל תדאג בנוגע לנושאים הגופניים הם יסתדרו מעצמם בדרך כלל...אם אתה מספיק קשוב גופנית רגשית ונפשית לבת הזוג אני בטוחה ששניכם תהנו
תעדכן אותנו איך הולך

orig429

New member
לדעתי

קודם אין לך במה להתבייש. בדור האינטרנט, פחות אנשים מחוברים לאינסטינקטים שלהם.
לכן הפתרון עבורך הוא לאט לאט להתחיל להתגבר על החסמים שבדרך ולהתכונן לדחיות רבות
ואולי לא(זה עניין של מזל) עד שתדע איך להציג את עצמך ואיך להתנהל בטבעיות במהלך דייט.
בינתיים תזרוק את עצמך למים שוב ושוב ושוב ואל תפחד לעשות טעויות, אחרת איך תלמד מהן?!
רק אל תשכח לקחת הפסקה מדי פעם.
בסופו של דבר תמצא זוגיות. כולם מוצאים זוגיות יציבה בסופו של דבר. הכל עניין של זמן וסבלנות.
תמיד תזכור שאסור להכנע לחששות ושיהיה בסדר.

Surrealistical

New member
מסכימה לגבי אתרי הכרוית

ושלא יטריד אותך מה תעשה כשיגיע הרגע. מכירה בחורים שכששכבו בפעם הראשונה ובנות זוג שלהם בכלל לא ניחשו היו בתולים. ואחד שסיפר, אחרי האקט שאלה אותו "אתה בטוח שהית בתול?"

k500

Active member
מנהל
אולי אתה א-מיני?

או דמי-מיני? אתה מוזמן לקרוא בעניין ולראות אם אתה חש הזדהות עם ההגדרות הללו.
בכל מקרה, אל תלחץ מהחברה סביבך, הכל בסדר איתך וסך הכל אתה קשוב לעצמך.

למעלה