שאלה

SheriFilan

New member
שאלה

מישהי יודעת מתי ווקסס באים לארץ? שמעתי שהם אמורים לחמם את נטליה או משהו, אבל אז רודי אמר שהם לא מחממים אותה, ושהם עושים הופעה לבד. אז מתי הם באים?.. Love, Sheri

Too Bad Baby

New member
כנראה ש...

ב-15 לדצמבר, הם בטוח לא מחממים את נטליה כי שאלתי את רודי גם והוא אמר שזה לא נכון.

SheriFilan

New member
אממממ...

באה איתך? לאן? לפגוש אותם?.. המממממ.. אני חושבת שכן. למה?

p1nky

New member
בגלל ש...

בהתחלה כשאמרת שאת לא רוצה לדבר איתו יותר אמרת שאת גם לא רוצה לפגוש אותו אבל לא חשוב עכשיו, חסר לך שתבריזי לי!

SheriFilan

New member
רגע....

את לא הולכת עם עוד שתי בנות אחרות? משהו עם כרטיסים חינם?.. אמרת שיש לחברה שלך 3 כרטיסים ואת הולכת איתן.. מה קרה לזה? ואם את באה איתנו, אל תדאגי אני לא אבריז, אני רק לא בטוחה שכל כך מרשים לי ללכת לפגוש חמישה בנים שאף פעם לא פגשתי בני עשרים ומעלה, אבל בכל מקרה אני אבוא..

p1nky

New member
מה?

שרי? את בטוחה שאת לא מתבלבלת ביני לבין יעל? לחברה של דני היו 3 כרטיסים להופעה של נטליה (מה שחשבנו שווקסס שיחממו אותה) ואז הם התכוונו ללכת היא, דני ויעל ואז בגלל זה רציתי שנלך אני ואת אבל בסוף הם לא מחממים את נטליה אז חברה שלי דני לא רוצה ללכת לראות את ווקסס ויעל ודני לא רוצות ללכת לראות את נטליה וזהו... בקיצור שרי, אני חושבת שהתקררות מתחילה להשפיע עליך lol

SheriFilan

New member
lol!!!!!!

אולי השיעולים גרמו לי לנזק מוחי... המממממ.. חומר למחשבה.. אז רגע, מי הולך לפגוש את ווקסס ועם מי? אני את יעל דני ושירן? וזהו?

למעלה