ש"היית בסדר לגמרי מבחינת התנהגות"
וזה לא מושך נשים
זה אפילו מציק להן

אל תשב ותחמיא לה בלייקים ובסיסמאות ומשפטים בשביל להתחבא מהיצירת קשר הישיר והברור
ככה היא מרגישה דברים
לייקים לא יצרו באמת הרגשה של חיבור או קשר כלשהו, זה סתם מסתובב בקליפה של המוח
אתה צריך ממש ליצור קשר וממש להעמיד אותה מול "אני בא לאסוף אותך היום ב9, תלבשי משהו סקסי"

אני ואתה יודעים שכל היצירת קשר לא קשר הזה עם נשים (ע"י לייקים וכו') היא התחמקות/התחבאות מאחורי מילים לא מילים, דברים שיכולים להשמע לשני פנים, סיסמאות שמחכות לאישור ממנה
וזה בדיוק מה שנשים שונאות (לכל הפחות לא מחבבות), כי אישה מרגישה
היא מרגישה אם יצרת קשר איתה איתה, במציאות הקיימת והעכשוית, והיא מרגישה אם אתה מחפש אישורים או מחפש לעשות איתה משהו מעניין יותר
ופעם בא לשאול שאלות תלושות, ולכתוב סתם בוקר טוב כדי להזכיר לה שאתה שם והיא יכולה לבחור בך מבין כל הרבים, זה לא באמת מה שמבליט את הגבר בעינייה, וזה בטח לא מרטיבה לה את וואג'ינה

אתה צריך לקבוע לה עובדות
הרי על הדף יש לה עשרות דייטים להיום, במציאות היא בבית מאוננת על פורנו לאסבי בשל חוסר מעש
כי כולם עסוקים בתחרות ה"לייקים" שלהם

קום תקשר אליה, מה קורה נסיכה, זוכרת את הגבר המהמם הזה שפגשת בקניון...?
נו זה שלא הורדת את העיניים שלך ממנו, בקיצור מה קורה, עדין רווקה מבוקשת...?
אני בא לאסוף אותך ב9 נלך לשתות משהו, אני מכיר פאב מגניב לא רחוק מפה (לא סרט), תלבשי יפה כי זה ערב חתיכים חתיכות"

פה, היא לא יכולה להגיד לך לא מכמה סיבות
1) הן לא יודעות להגיד |"לא" להרפתקאה עם מדריך
2) אין להן שום דבר יותר טוב לעשות עם עצמן (ואם היא תגיד לך שיש לה משהו, פשוט תסתלבט עליה בקטע של "מה , עוד פעם לשבת לשחק סנייק באיפון כל הלילה, יאללה תלבשי יפה ואל תעשי פדיחות, מכירים אותי שם")
3) הן עם עצמן לא מבינות למה אין להן גבר שנשאר, אז הם משכנעות את עצמן ומשכנעים אותן שזה בגלל שהן מסננות
אז הן בתוך עצמן יוכלו סרט אם הן יגידו לך לא וישארו לבד בבית, כי לא יהיה לה תירוץ, הבילוי הגיע עד אליה, ואם היא תגיד לא, אז היא כל הלילה תוכל סרט שהיא מרחיקה גברים וזה אשמתה ובלה בלה בלה

לכן היא מצפה ממך לקחת את האחריות הזו, של לקבוע שעושים איתה משהו מועיל היום ב9
גם אם לא מצאת חן בעינייה , וגם אם היא לא זוכרת אותך,אתה מגביר את הסיכוי שלך ל"כן", וגם לערב מוצלח (שאולי תזכה להחליף את הפורנו רך שלה)

אי אפשר לתת לה לקבוע ולהחליט כאלו דברים, הדיפולט שלהן זה להגיד לא
בשביל זה אתה חייב לעבור את הלייקים והמחבואים

אתה לא צריך להיות הכי טוב ולהגיד את הכי נכון ולהיות מושלם, זה לא נחרט לה בזיכרון וברגש
כך ששום לייק לא ישחרר את זה
זה צריך להיות אתה, וכמו גבר
וכשהוא תריח שיש לך ביציים של גבר
שלפחות לקרוא לייד בשמו (שאתה רוצה לצאת איתה היום)
היא תרטיב עליך

מה היתה השאלה?