שאלה

alon1118

New member
שאלה

מה הקטע עם הוי בסלפי ? אני יכול להבין את צרציל שניצח אימפריה אבל סלפי?

ועוד דבר בפייסבוק תעשו לכם קבוצות חברים שיראו את הפרסומים האישיים,לא מתאים לי לראות כל פיפס מהחיים שלכם ועוד ועוד,אתם סתם מועררים אנטי ואני אפילו לא שמעתי אותכם בטלפון

טירוף מה שנהיה

puma141

New member
לי יש תחושה חזקה

שאתה בדיליי רצחני לגבי הפייסבוק....

אתה בטח מאוד איטי בהתנהלות שלך, נכון?

דור האינטרנט בן 30+

הגיעו זמנים שאתה מתכתב עם זקנים/ות ברצינות ומקבל סמיילים של "ילדים" מפעם. הקטע עם הוי זה עצוב בסלפי בעיקר כשהבן אדם לבד בתמונה.

DogsPCI

New member
אופסי-אופסי, את חסרת תקנה... בכל קנה מידה שקיים :)))

alon1118

New member
זה טרנד

כזה של וואלה החיים שלי מגניבים ואני עושה חיים ואלק יש לי חברים חחחח,בדרך כלל זה אנשים ונשים שזקוקים לתשומי להציף את עצמך ברשת כשאתה לא יחצן או בעל חנות או איזה מין סלב כל כך מיותר!
חבר טוב שלי למשל לא מצטלם עם נשים בגלל שהוא מחפש בת זוג ולא רוצה שיראו שהוא מצולם עם ידידות טובות מהמין הנשי ,לכן הוא לא מפרסם תמונות עם נשים!וחוץ לא בגלל משהו ראבק נמאס מיזה שהכול על הפרצוף שלך במסך תשמרו על פרטיות ,עוד מעט תעשו סלפי על הילד כשמחרבן בשירותים:)

alon1118

New member
תראי

בדור שכל פיפס יכול להיות מפורסם אז זה גם נהיה סוג של שעבוד אנחנו משועבדים לעוד רשת,לא מעט צריכים תשומי בשביל להרגיש קיימים בעולם,סוג של מדיה להיות עם חבר ולהרגיש שאני לא חייב לו כלום בכלל אלא אם אני שמה עליו חזק!
ולדעתי בחורה תפוסה או אישה נשואה שמתקשקשת שם לא מוסיף לה ולבן זוגה !
לצערנו הבדידות התעצמה עם כל החברים אלק!!

עצוב תחשבי שאם יעשו סלפי ללא פוזות וללא איפור אז אך זה יצא:)

מכירה את התיאוריה על מין בטוח?

שהחכמים יותר עושים מין בטוח ולכן הטיפשים מתרבים עקב "טעויות" ולוקחים ביותר אחוזים את רוב סקרי האוכלוסיה..

dori78

New member
אתה באמת חושב שזה המקום

לפתוח את הדיון באינטליגנציה ממוצעת של ראשי משפחות מרובות ילדים?

למעלה