שאלה

sealion

New member
שאלה

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי את CM3 . עכשיו, לפי כל ההודעות שראיתי פה קצת ניראה לי שלא קיבלתי את מה שקניתי... יענו עבדו עלי. כל מה שאתם כותבים על דו-שיח עם העיתונות וכדומה לא בדיוק מופיעים אצלי... בנוסף מהתמונות שמעלים לפעמים אני רואה שגם interface דיי שונה. עכשיו לשאלה... יש סממנים שאני יכול לבדוק בתפריטים שמבדילים בין CM3 ל CM הקודם? אופציות מסוימות שיש בחדש ואין ביישן? למשל בגירסא הקודמת היה לי אופציה לשלוח סקאוט לבדוק שחקן ובחדש משום מה אין... אשמח לכל הערה או עזרה אפשרית. נ.ב המשחק ניקנה בלונדון כך שאין לי ממש הרבה סיכוי לבוא אילהם בדרישות מה עוד שהוא ניקנה ברשת גדולה.

ליטן א

New member
המממ..

CM3 הוא המשחק ה"ישן", או ליתר דיוק, הוא יצא לפני כשנה לשוק, ובעוד כ-4 חודשים ייצא המשחק החדש, CM4. CM2 - כבר יצא מהשוק לפני למעלה מ-3 או 4 שנים.. אולי אם תצרף תמונת מסך מהמשחק, נוכל לדעת יותר במה מדובר, אבל תחושת בטן שלי, שאתה נפלת לרשת הבילבול הגדולה, של CM4, כי עכשיו כולם מדברים על המשחק החדש שעומד לצאת. שוב - צרף תמונת מסך מהמשחק (אם תתקל בבעיה, תרשום תגובה פה בפורום, ואני אדריך אותך בצילום תמונת המסך), ונוכל כולנו להיות קצת יותר חכמים..

sealion

New member
אולי...

דווקא אני יודע ש CM4 עומד לצאת, ולא על זו הבעיה שלי... בחנות הציעו לי שתי גירסאות של CM3 אחת עם סגל מעודכן של השנה (או שנה שעברה, אני לא זוכר) וגם מצאתי את הגירסא הזו באיזה מדף, היא היתה הרבה יותר זולה (4 פאונד במקום 23) ולפי המוכר באמת ההבל היחידי זה הסגל המעודכן בגירסא היקרה. יתכן שאתה זוכר הבדלים בין CM2 ל CM3 ? משהו שאפשר לבדוק בקלות? אני דיי מכיר את המישחק, היה ברשותי עותק של CM1 ועדיין יש לי את CM2 איפה שהוא, ובינהם היו כמה הבדלים נחמדים, למשל כשרצתי לקנות שחקן ב CM1 היתי צריך ללחוץ על הוספה עד שהגעתי לסכום הרצוי ולעומת זאת ב CM2 היה אפשרות לכפתור גלילה שהקפיץ את הסכומים. עכשיו הבלגן בגרסא שקניתי שוב אי אפשר לגלול רק להוסיף... מבלבל?
בכול אופן כשאני אגיע הביתה אנסה ל"צלם" את המסך כך שאולי הכול יהיה יותר ברור... ואם לא צינתי, אז תודה על התגובה המהירה...

tomash11

New member
CM3?...של איזו שנה בדיוק?..

כי הCM3 הראשון זה 98-99 בכלל....ושם באמת אין שום קטע של תקשורת ואין כל מיני אופציות לסקאוטים אלא רק דברים בסיסיים כמו לשלוח אותו לכל מיני ארצות...

למעלה