שאלה

Black Mirror

New member
שאלה

אני בתהליך של העלאת פרופיל. עשיתי כמה בדיקות והם יצאו תקינות לחלוטין. המטרה שלי בהעלאת פרופיל היא להיות בתפקיד לחימה(חי"ר), לקבל חריג חי"ר. האם יש אפשרות לקבל חריג גם בלי להעלות פרופיל? זאת אומרת להיות מתנדב ולהיות לוחם? זה אפשרי? אני פשוט חושש לשלוח את הבדיקות ולקבל פרופיל 72\64... מה כדאי לעשות? את מי אפשר לשאול ? כשהתקשרתי למדור מתנדבים ושאלתי אותם אם אפשר לקבל רופא ולהתייעץ איתו , לא נתנו לי לדבר עם רופא. מה אתם ממליצים לי לעשות? ובנוסף יש לי עוד שאלה- מי שמקבל אפשרות לעשות טירונות 02, חייב להעלות פרופיל או שזה שונה מחריג חי"ר? כלומר אפשר להיות מתנדב עם 02.

noboya

New member
תשובות

שבוע טוב,
אתה כבר מגוייס?
שמעתי שיש מתנדבים לוחמים, לא פגשתי ואני לא מכיר אחד כזה - עם חריג חי"ר כמובן.
בכל מקרה ידוע לי על כמה מקרים שמתנדבים עשו טירונות 02 בנוסף (לא יכול במקום) לטירונות מתנדבים, אפשר לבקש ממדור מתנדבים והם יעבירו את הבקשה לאישור, זה לא דורש שינוי פרופיל.
מאחר ויש רופא אחד למדור מתנדבים ("רופא מתנדבים") והוא סופר עמוס, כנראה שלא תצליח לדבר איתו. מה שכן, אתה יכול לנסות למצוא רופא צבאי במקום אחר: לשכת גיוס, יחידה של חבר או קרוב משפחה וכו'...
את הרופא שתמצא אתה יכול לשאול לגבי מה הפרופיל שכנראה יתנו לך אם תעלה, לגבי החריג חי"ר לדעתי רק רופא מתנדבים יוכל לענות לך על השאלה בצורה חד משמעית.
&nbsp
בהצלחה!

למעלה