שאלה:

or001

New member
שאלה:

אהלן, קוראים לי אור וזו הודעה ראשונה שלי בפורום הזה. יש לי שאלה: האם אני יכול להעלות את הציורים שלי לכאן? (שניים-שלושה, לא מיליונים
)

chatenoire

New member
שלום אור

אם הציורים שלך מתאימים לסגנון קומיקסי ואפילו - מה שלא קורה כאן הרבה - קומיקס ממש, אתה מוזמן להעלותם. כדאי שתדע שלאחרונה נערך דיון סוער בין מי שמאמין שהפורום לא צריך להיות גלריה לבין אלה שמעודדים אמנים להעלות את עבודותיהם. המסקנה היתה פחות או יותר לאפשר לאמנים להעלות עבודות, אבל בצורה מבוקרת - לא הודעה חדשה עם סקיצה כל יום זוגי, אלא קובץ עבודות אחת לכמה זמן, כדי לא להציף את הפורום ולעצבן את האנשים שציורים לא מעניינים אותם. אני אשמח לראות את העבודות שלך. ברוך הבא ובהצלחה.

or001

New member
אוקיי, תודה+סיפור:

בינתיים אני לא מוצא את הכאבלים לסורק, אז זה קצת בעייה אבל אני מצרף תמונה שהסיפור שלה הוא כזה: לפני כמה חודשים הייתה לי בר-מצווה. נהוג באירועים מסוג זה לציין בדרך כלשהי את מעברו של חתן בר-המצווה מילדות לבגרות. אלבום, מצגת, סרט וכו´... הוריי ואני בחרנו בדרך הבאה: הפקנו חוברת ובה היצירות שלי מאז שהייתי ילד. לחוברת קראנו "אורמיקס". התמונה שאני מצרף היא העטיפה הקדמית של החוברת. ושוב, תודה.

Supermans girl

New member
מזל טוב

הציור טוב, למרות שאני לא חובבת צביעה בציבעי עיפרון- זה נותן מראה קצת חובבני לטעמי. ניסית לצבוע פעם בפוטושופ?

chatenoire

New member
יש צביעה בעפרון ויש צביעה בעפרון

סוג העפרון חשוב, הטכניקה, הנייר, ומה צובעים (לצבוע בצבעי עפרון על רישום בעפרון יוצר בד"כ הרגשה בוצית לא נעימה).

chatenoire

New member
לא

ארינאה לא תצבע בצבעי עפרון כי היינו רוצים להמשיך לחיות אחרי הסדרה הזו. קשה מאוד להגיע לאיכויות גבוהות בצבעי עפרון, במיוחד כשצריך לצבוע 32 עמודי קומיקס כאלה; מה גם שאני לא בטוחה שזה יהיה יפה לעין, עם הגרגיריות (graininess?) של עפרונות צבעוניים. בכל מקרה, הכל אפשרי בפרוייקטים עתידיים, ואם תהיה לי משאלת התאבדות אולי אני אנסה את זה פעם.

תעיפי מבט על APACHE SKIES

החברה שם מציירים כמעט הכל בגירים... ועושים עבודה מדהימה. פה ושם יש אינקינג והלטרינג במחשב, אבל כלל הפנלים בגיר.

or001

New member
אנשים - בכתה ד´ או ה´ (מתי שהציור

של העטיפה צוייר) בכלל לא ידעתי מה זה עיפרון ומה זה לצבוע.... אז נא להתחשב....

ailag

New member
מתחשבים

אחד היתרונות בפורום הזה הוא שיש אנשים שממש מעבירים ביקורת ולא סתם נותנים מחמאות. אותי, לפחות, הם כיוונו לכיוונים נכונים. ביקורת בונה = מצויין
(וכבר היו פה ציורים שהשאירו אותי עם פה פעור, והיו להם תגובות ביקורת ארוכות....)

למעלה