שאלה

שאלה

אני הולכת ללבוש שמלה שחורה לארוע מסוים,איזה גרבונים ללבוש שקוף או שחור,ואיזה צבע נעליים אפשר חוץ משחור ואדום,אפשר קרם בהיר?

iritki

New member
דעתי הצנועה

בגרביונים אני לא אוהבת שחורים - אז הייתי הולכת על שקןף.
מבחינת נעליים - הייתי מתאימה אותם לאקססוריז - כסף או זהב אם התכשיטים שלך בכסף/זהב, אם יש לך נעליים נוחות שאת אוהבת בקרם בהיר הייתי מוסיפה כמה אקססוריז בצבע דומה ובעצם ללכת על לוק שחור-לבן-קרם במחובר כולו ולא הכל שחור ורק הנעליים קרם.
&nbsp
שחור מתאים להכל רק צריך שהלוק הכולל יהיה מחובר.

סתם מבקרת

Active member
לטעמי גרבונים שקופים שגם לא יגבילו אותך בצבע הנעליים ואז

בהחלט תוכלי לנעול נעליים בהירות.
באופן אישי, לא מסתדר לי בעין גרבונים שחורים עם נעליים בהירות

אפשר

שחורים שקופים (כאלה 20 דניר משהו כזה).
לטעמי גם שחורים אטומים יכולים לעבוד אבל אז כדאי לשבור עם צבעים בפריטים מסביב (נעליים, שרשרת עם נוכחות, ג'קט אם קר וכו'). מבחינתי גם נעליים בצבע קרם+ נניח שרשרת גדולה באותו גוון זה גם נחשב לשבור.
אם תפרטי מה פחות או יותר סגנון השימלה (גיזרה, אורך) יהיה אפשר אולי להציע הצעות מתאימות מבחינת סגנון האקססוריז שישתלבו.
&nbsp
&nbsp

Rosie52

New member
ברור לי שזה לא בדיוק הסטייל והצבעים אבל...

ויתרתי על הפסקת קפה (באמצע ישיבה) והכנתי לך כמה דוגמיות.

הלוואי ויעזור לך במעט ולו בכיוון.

רוזי

לי וולף

New member
שחורים

אלא אם מדובר בגרביונים בצבע גוף ממש מוצלחים (מה שכמעט לא קיים), אני חושבת שעדיף ללכת על שחור. את יכולה לראות בדוגמאות של רוזי שיש גם שחור ממש בהיר (דנייר נמוך) אם את מרגישה שמשהו אטום יותר לא מתאים

קודם כל תודה לכולכן

אקח את הרעיונות,ואבחר משהו מתוכם,נעל עוד אין לי והבעיה שאני גבוהה במקצת 169 אז יש לי נטיה לנעל נמוכה,כי אחרת העבור את בעלי.

נעל סירה שטוחה?

אולי אני בדעת מיעוט אבל אני חושבת שזה מספיק יפה לאירוע.
(99% מהזמן אני עם נעליים שטוחות, כולל אירועים, לא נועלת כמעט עקבים מטעמי נוחות).
&nbsp
לפי מה שהבנתי מהודעתך את תקני נעליים במיוחד לאירוע?
אם כן כדאי להביא בחשבון שיהיה משהו נוח, שימושי גם בעתיד, ומתאים למה שכבר יש לך מבחינת האקססוריז.

לי וולף

New member
לא רואה בעיה עם שטוחות

זה מודרני ויפה (כמובן תלוי בנעליים) ואין סיבה שלא תרגישי חגיגית

לי וולף

New member
יותר חשוב שיתאים באופי

מאשר בצבעוניות
פעם ה"חוק" חייב שהתיק והנעליים יתאימו אבל היום זה כבר לא מאסט. מה שחשוב זו התאמה כללית, הרמוניה ולאו דווקא הצבע

למעלה