שאלה

שאלה

האם אנחנו עדיין עם הגורם העסקי בפורום ורק הוחלפה מנהלת ,
או האם הפורום ישנה מתקונת ?
דוד

באה מאהבה

דוד היקר,
אכן אני עוסקת בתחום הזה וזו הסיבה כנראה שנבחרתי לנהל את הפורום המכובד הזה.
מה שמרגש אותי בעשייה הזו הוא נתינה של אור ודרך לאנשים שלעיתים נתקלים בקשיים בחייהם ולא יודעים כיצד להמשיך. וזו פלטפורמה נהדרת לדעתי לקבל איזה סוג של הכוונה, ללא עלות, ותיקווה שתאפשר לאנשים לראות את החיים שלהם כדרך של התפתחות וצמיחה תוך מתן פרספקטיבה רחבה על משחק החיים שלהם. וזהו גם מרחב מצוין להעביר לאנשים את ההבנה שמציאות חייהם הינה בידיהם והחיים לא חייבים להיות גורל כי אם בחירה מודעת.

אז אני מצידי מבטיחה לעשות כל שביכולתי להעניק את זה ולהעביר למרחב הזה ניסיון רב שצברתי בטיפול באנשים.
יתכן שיהיו אנשים עם דעות שונות משלי אבל זה כל היופי בלדבר על זה יחד, ולתרום ולהיתרם אחד מהשני, שכן כולנו כאן בתהליך של צמיחה ולימוד.

אז מהמרחב הזה אני שולחת לך אהבה ללא תנאי, ומזמינה אותך לתרום גם מהאור שלך לשיח שמתנהל כאן.
כי כמה נרות דולקים מביאים אור גדול יותר מאור של נר אחד, לא?

IBP1

New member
הפורום בחיים לא יחזור להיות כשהיה ....

לא בפלטפורמה של מיסטיקנים המשלמים בתמורה לניהול הפורום ולא אלה הפועלים ממניעים טובים וזאת בשל נסיון העבר מול "תפוז" .... בתור אחד שבעברו ניהל את הפורום ,אני יודע על מה אני מדבר. חברי הפורום הישנים של הפורום (אלה שהביאו אותו לגדולתו לא ישובו לכאן ואותם אפשר למצוא פועלים בפייסבוק בקבוצה שהקמנו שם ) . איני רואה סיבה לשובם לפורום ,אחרי איך שתפוז מצאה לנכון לנהוג בחברי הפורום.

נכון, אולי לא ישובו, לפחות לא כולם

אבל לא יודע עם שמת לב האנרגיות השתנו לחלוטין ואין יותר את התחושה של לא תשלם לא אתייחס וזו הייתה גישתה הקודמת.

גם לי יש בפייס דף משלי עם המון כתובים וצפיות אבל זה לא צריך למנוע מלהגיע גם לכאן.

IBP1

New member
הפורום בתקופתה הקודמת ...

שימש כפורום ששימש מיסטקנים כבמה לדיון בתחומים השונים של המיסטיקה . לא רואה את היכולת להביא שיתוף כפי שהיה יותר. ולא בגלל איכות האנשים כמו החשש של הגלגל החוזר שישוב ויפגע בנו שוב .הנהלת תפוז עשתה זאת בעבר לא פעם אחת ונראה כי זה ימשיך להתרחש בעתיד ולכן אנשים שהיו כאן בעבר לא ישוו לכאן. הדיונים כפי שהיו בעבר ועושרם לא ישובו אחי היקר . זו עובדה מעשית ,אני אקח את עצמי כדוגמא ,אני שואל את עצמי למה לעלות לכאן על הכתב חומר לדיון ? למה לבזבז זמן על משהו שמחר ינוצל לתעשיית הכסף של תפוז ולי לא יהיה זכות לדעת שהוא בטוח לעולם.

למעלה