שאלה

blackmetal5

New member
שאלה

אימא שלי התעללה בי בעבר עם אישפוזים פסיכיאטריים כפויים ואני מפחדת שהיא תעשה לי את זה שוב. האם עורך דין יכול לעזור בעניין הזה ולהזהיר את האימא המפלצת הזאת?

תודה.

zammy

New member
בת כמה את?

אם את בגירה- יקשה עליה לעשות זאת אלא במקרים מיוחדים.
עורך דין בודאי שיעזור, ואם אין לך איך לשלם לו פני לשי"ל, לשכת יעוץ משפטי ליד כל רשות מקומית.

blackmetal5

New member
25

וקל מאוד לאשפז מישהו בכפייה- מספיק שיש למישהו עבר פסיכיאטרי והוא עושה משהו לא בסדר (גם דברים לא כל כך רציניים- דיברתי עם מישהי שאישפזו אותה כי זרקה דיוידי מהחלון והייתה עוד מישהו שאמרה לי שאישפזו אותה כי עשתה גרפיטי) ומדווחים לכל פסיכיאטר והפסיכיאטר פונה לפסיכיאטר המחוזי ששולח אחים מאשפזים.
ואיך עורך דין יכול לעזור בדיוק?
תודה

עורך דין לא אמור לאיים על אף אחד

מה שאת מתארת נשמע כמו דבר שמתאים לפנות למשטרה לגביו.
אם האמא התלוננה תלונות שווא וגרמה לאשפוזים כפויים שלא כדין, אז עורך דין מטעמך יכול להגיש נגדה תביעה או להודיע לה שככל שהדבר יחזור על עצמו, הבת תוכל לפנות לערכאות משפטיות ולפעול בכל דרך שהדין מאפשר לה.
&nbsp
עורך הדין צריך להיות מאוד זהיר ולא לגרום למצב שפוגע בבת. לעתים רבות קורים מקרים בהם אדם שזקוק לטיפול רפואי-נפשי, מתנגד לכך, או מתכחש לכך, ומאשים את קרובי משפחתו בהתעללות, בגידה בו ותלונות סרק שהובילו לאותם טיפולים כפויים.
אני לא אומר שזה מה שקרה במקרה שאת מתארת, רק מציין באופן כללי שהדברים האלו קיימים וצריך להיזהר לא לסייע למתלוננת לגרום לעצמה נזק נוסף.

blackmetal5

New member
הפסיכיאטרים מזיקים

הכדורים הפסיכיאטריים הורסים את המוח וגורמים לאנשים לרצוח ולהתאבד והמכות חשמל הם בכלל טיפול אכזרי שמזיק מאוד למוח והפסיכיאטרים במקרה שלי (ובמקרה של הרבה אנשים אחרים) תמיד רשמו עלי דברים שיקריים במסמכים והתייחסו אלי רע ככה שנגרם לי סבל רב.

ומה אם לא מדובר בתלונות שווא אלא בתלונות אמיתיות? אי אפשר לתבוע אותה במקרה הזה על כך שגרמה לאישפוזים כפויים או להודיע לה?

למעלה