שאלה

Koki90

New member
שאלה

יצאתי עם מישהו ורטב הזמן מהתכתבנו.רשמתי את דעתי בנושא כולשהוא והוא רשם שאם אני שלילית מהתחלה אז אין מה להמשיך.רשמתי שאני מוכנה לנסות את הקשר ולא ענה.לאחר כמה שעות רשמתי לו בהצלחה.הוא קרא את ההודעות ולא ענה.
אחרי 6 שעות הוא רושם " שבת שלום" מה זה אומר?
למה קשה לרשום "בהצלחה"??

כי הוא בן אדם שלם יותר לפחות לפי איך שתופס את עצמו

ומרגיש די מוצלח גם לבדו. נשמע שהוא לא היה מוכן להתפשר על משהו עקב נסיון מר בעבר ב"נושא כלשהוא"...
תכלס כולנו בנים ובנות סבלנו מהדעתנות הישראלית, והאמרה שמספר הדעות בחדר כמספר היהודים בחדר וכו'. מה זה אומר? זה אומר שהוא מאחל לך שבת שלום.
לא יודע אם זה ה"ערה" היהודי מסורתי, אני מציע שאל תבזבזי את הזמן בלהתכתב עם מישהו שכבר ויתר עליך. תבזבזבי את הזמן עם מישהו שהזמן עובר בתקשורת אמיתית. "בהצלחה"

supersonic777

New member
את מוכנה להמשיך,הוא לא.מבחינתו,נגמר...

עצם המשפט שאמר לך,כבר הפנים שזהו זה!
&nbsp

ELLA1992

New member
למה זה משנה מה הוא רשם?

החלטתם להפסיק את תהליך ההיכרות וכל אחד ממשיך לדרכו, לא רואה טעם להעניק חשיבות למילים, את אמרת "בהצלחה" הוא אמר "שבת שלום" ושלום שלום.
ייתכן כי הבעת חוסר ייציבות או אי עקביות בהתנהגותך, אולי זה הרתיע אותו והתפרש אצלו כחוסר רצינות מצידך או ששידרת תכונה כלשהי שמצטיירת אצלו כשלילית והוא כבר מראש יודע שלא יסתדר איתך אז פסל.
יחד עם זאת, יכול להיות שזה עוד לא נגמר.

שלום

גם אם לא היה לו עניין בחברות הזאת, יכולה להיות בו חיבה בסיסית או אולי אף צורך בנימוס שגם הוא דומה קצת לחיבה אנושית. ככה אנשים נחמדים מתנהגים. אמירה כמו "שבת שלום" יכולה לשמח את האדם ולשפר את הרגשתו. אם אומרים "בהצלחה", זה נחמד אבל יכול ליצור הרגשה שדוחים את האדם. זה גם יכול ליצור הרגשה שהאדם רשמי והחליט באופן סופי שאינו מעוניין בקשר, וגם זאת הרגשה לא כל-כך נעימה.
&nbsp

למעלה