שאלה

colio 1

New member
שאלה

שבוע רך לכולם .
אולי מישהו מבין למה בעצם את כל הסיפור עם קייטלין סטארק הסדרה עדיין לא הגיעה לזה ?נכון שהסדרה והספרים לא הולכים יד ביד אבל זה פאקינג חלק מרכזי , או שאולי לא ?

winner999

New member
יש הרבה דברים שהושמטו או שונו בסדרה

לא יודע על איזה סיפור אתה מדבר
אני קורא עכשיו את הספר הרביעי והתברר לי שבעיקר החל מהספר השלישי, יש הרבה הבדלים בין הסדרה לספרים וגם אין חפיפה בין העונות לספרים.

Uri04

New member
אתה מתכוון למה שקורה איתה בסוף סופת חרבות? (ספוילר לצופים)

כי אם אתה מדבר על ליידי סטונהארט ('לב-אבן') אז לא ברור עדיין אם חתכו את כל הסיפור הזה מהסדרה או שעוד נראה את קו העלילה הזה בעונה הקרובה. השמועות נוטות לכאן ולכאן. מצד אחד, מישל פיירלי לא נצפתה על הסט מאז פרק "החתונה האדומה" ומצד שני, העונה הקרובה מחזירה אותנו לארצות הנהר (כבר דווח בעבר שחלק מן הדמויות שלא ראינו מאז העונה ה-3 חוזרות לעונה 6) ולכן יש סיכוי לא מבוטל שגם קו העלילה הזה יקום לתחייה, גם אם ליידי סטונהרט תהיה לחלוטין דמות CGI.
לגבי החשיבות של הסיפור הזה בספרים - ג'ורג' כבר ציין שהקמתה של ליידי סטארק לתחייה היא אחד מקווי העלילה שהוא הכי אוהב ושיש לכך חשיבות בהמשך. לא ברור בדיוק איך ולמה.

colio 1

New member
בדיוק לזה התכוונתי :)

תודה רבה לך על התגובה .
האמת היא שזה היה לי ממש מוזר שלא ראינו אפילו לא שבב של רעיון על כל הנושא הזה .
אני לא ממש מעורב בכל הדיווחים מחול
רק שאלה : מה זה CGI.?
תודה

CGI = Computer-generated Imagery

כמו הזאבים של ילדי סטארק, הדרקונים, האחרים, הצל שמל יולדת, הענקים, הממותות, ושאר דברים שלא היו על הסט אלא הם תמונות שנוספו בשלב העריכה לאחר הצילומים.

בכל מקרה אני אישית נוטה לומר שלא נראה את ליידי לב אבן - הסדרה עד כה לא סיפקה רמזים לכך שקו העלילה הזה הולך להתפתח.

למעלה