שאלה

שאלה

האם אנשים שאנו פוגשים במהלך חיינו בין אם זה קשר רומני או סטוץ או במקומות עבודה ,האם הם יכולים בדרך כלשהוא להזיק לנו ולגרום לעיכובים בעיות פרנסה וזיווג,גם אם הם לא מתכוונים ?

חשוב לי לחדד את הנושא אני לא מדבר על כישופים ,האם בחורה למשל ששומעת שהבחור לא רוצה אותה והיא מאוכזבת האם היא יכולה לגרום עיכובים לבחור?
אשמח לבדיקה מעמיקה בנושא.
תודה לכם

האם רומן יכול להביא לעיכובים, ועונשים מלמעלה

שאלה באמת טובה.
בד"כ זה תלוי באמונות שאנו מחזיקים.
מי שמחזיק אמונה כי זה אסור (בגלל שאנו במחויבות אחרת), טומן בחובו ענישה. ואז זה בד"כ יבוא לידי ביטוי במציאות הפיזית שלו בירידה בפרנסה, ליקויי בריאות, דברים לא טובים שמגיעים, וכיוב'.
הרשש אמר לי פעם משהו מאוד יפה על זה, כאשר תקשרתי למישהו שבגד באשתו והגיעו בעיות פרנסה-
"זוגיות טובה היא סגולה לבריאות ופרנסה."
וכך הוא מסביר זאת. כאשר יש זוגיות טובה בבית, הראש נקי כדי להתעסק עם אתגרי הפרנסה, האדם עוצמתי מבפנים ובחוץ ויש קרקע בריאה ואיתנה שתניב פירות.
אנרגטית רואים כאילו שכינת האל מצויה בבית. דבר שמביא לאהבה, שמחה ושפע.

חלילה

ללא רומן עם נשואה ,קשר זוגי שלא צולח אנשים ממקומות עבודה ,האים הם יכולים לעורר דין ולגרום לעיכובים בחיים?

ניצא מתוך הנחה שלא עושים כישוף

IBP1

New member
עיכובי גורל ומזל ....

אם שניכם רווקים , אזי לא !.

אני מדבר

על זה שהייתי בקשר רומנטי עם רווקה או שעבדתי עם אדם קנאי ,האם הם יכולים לגרום לי עיכובים בחיים בכל התחומים בכל דרך שהיא?
תודה לך

כאשר קינאה מביאה לעיכובים

אם אתה מחזיק בתת המודע שלך אמונה שכאשר מקנאים בי ("עושים לי עין") אז זה מביא לי עיכובים, אז התשובה לשאלתך היא כן, זה אכן יגרום לך לעיכובים.
קשה לדעת לבד איזה אמונות אנו מחזיקים בתת המודע שלנו, אלא אם אתה יכול לעשות בדיקת שריר לעצמך לגבי זה, או ללכת למטפל שיודע איך לבדוק זאת.
דרך אחרת לדעת אם משהו חוסם, זה כאשר אין הגשמה בחיים שלנו בנושא הנבדק (למשל כמו זוגיות חדשה, לפי הנושא בו עסקינן), אז אכן כדאי לבדוק אם יש אמונות חוסמות, או דברים אחרים שחוסמים.

עיכובים לבחור שלא רוצה בחורה מסוימת

בנוגע לשאלתך השניה, הבחורה לא יכולה לגרום לעיכובים לבחור (מבלי להיכנס לעניני קללות).
אלא להפך, יכולים להגרם לה בעצמה עיכובים, אם היא לא משחררת אותו ממחשבותיה ומשהו בתוכה מחכה שהוא ישוב.
עשיתי טיפול למישהי שלא שחררה מישהו שלא רצה אותה, רואים אנרגטית כאילו הדלתות שלה סגורות לזוגיות. אבל רואים שברגע שתרפה ממנו ותשחרר אותו ממנה הדלתות שלה לזוגיות תיפתחנה עוד פעם.

לגבי סטוץ

אתה קושר בשפיכת זרע , את כוח הסבל שלך לכלי שלה , וזה נשאר אצלה 15 שנים או עד שנולד לה ילד . ולכן קונדום ימנע את הקשירה של הסבל לכלי שלה .
וזה יכול להאט את הפרנסה בגלל האטת ביצועים , אם הכלי שלה ברמתך או נמוך ממך ,
אם היא יותר גבוהה אנרגטית ממך זה יכול להגביר את הפרנסה .

כל אחד יכול להשפיע עליך אם אתה חלש אנרגטית , ואזי תפילה וקריאת תהילים לחיזוק פנימי .
ככלל היא לא יכולה לפגוע בך , אלא אם יש גם קפדה של איזה רב מאחורי זה ,
או איש תורה שבא מצד השייכות שלה המשפחתית השבטית שמגן עליה ודורש את צדקתה , שחי או שהיה חי בעולמינו .
או מספיק שאיזה מקובל תלה עליה איזה יישות עצמאית מגינה ,
או רוגזו של זה המיועד לבעלה או הרוצה אותה גם ודואג לזכויותיה .
בדרך כלל היזק פרנסתי שקשור בנקבה , קשור למישהוא שמקפיד ומגן ,
וזה יכול להיות דרך קשריו הסוציו אקונומים או יכולותיו הרוחניות או לפועלים בשמו .
דוד

למעלה