שאלה

shelycat

New member
שאלה

כמה מכם עשו בחייהם חנוכת בית כשעברו לראשונה לגור לבד או לדירה חדשה לפני/אחרי הנישואין? ומה ההיקף של חנוכת בית שכזאת (מי וכמה אורחים+כיבוד קל/כבד)?

אוסנת123

New member
עברנו לבית חדש

(כפי שידוע לכן - לפני החתונה) וערכנו בשבועיים האחרונים 2 חנוכות בית - אחת לכל צד של המשפחה. צד שלי - 40 אנשים צד שלו - 25 אנשים והסיפורים ידועים - הרבה אוכל, הרבה בלאגן, סה"כ עייפים אך מרוצים!

אוסנת123

New member
מצחיק...

דיברתי עם חברותיי הטובות (שברוב חוצפתן עדיין לא באו לראות את הבית אחרי שנכנסנו... חוצפניות שכמותן!! עסוקות מדי בשביל זה) והן אמרו שהן ישמחו לבוא במהלך סופשבוע הקרוב. כשדיווחתי ליקירי הוא כמעט פרץ בצווחות - ולא בגלל שהוא לא אוהב את חברות שלי אלא פשוט - "נמאס לו ממסיבות"... ואפשר לחשוב שהוא זה שבישל וניקה לקראת זה....

יעלי2

New member
מצחיק אבל תגובה אופיינית, אלא

שאולי מה שמרגיז אותו זה א) הוצאה כספית ניכרת ב) הבלגן והרעש במקום להעביר שבת שקטה. אבל אני מסכימה איתך שזה באמת מצחיק. לגבי החברות, כבר התחלת לחפש להן מחליפות?

אתי@

New member
אנחנו עשינו כמה חנוכות בית

אחת למשפחה, עם רב וכל הטררם בשביל המשפחה של הבעלוש. בחנוכת בית הזו השתתפה המשפחה הקרובה + דודים שלי ודוד אחד של הבעלוש. עשינו עוד 2 או 3 חנוכות בית (אני כבר לא זוכרת כמה) לחברים. חילקנו לפי "קבוצות" חברים
משום שלא היינו מצליחים להכניס את כולם בפעם אחת. וחוץ מזה שיותר נעים שאין יותר מידי אנשים ואפשר לתת לכולם את תשומת הלב המגיעה להם

אתי@

New member
שכחתי לציין "היקפים" ../images/Emo13.gif

בכל חנוכות הבית עשינו ארוחה חלבית קלה שהורכבה מפשטידות, סלטים, חטיפים וקינוחים קלים.

הילית*

New member
אנחנו הזמנו את החברים

לרגל המעבר לבית (לפני שנתיים) ועשינו ארוחה חלבית מאוד נחמדה.

danonit

New member
אנחנו עשינו שתיים...

עברנו דירה בתחילת ספטמבר ועשינו 2 חנוכות בית, אחת למשפחה ואחת לחברים, למשפחה היתה ביום שישי ולחברים ביום שבת שלמחרת - קריעת תחת! בכל אחת היו בערך 15 איש והגשנו סלטים, פשטידות, לזניה, לחם תוצרת האופה לחם ועוגות. אמא של עדי עזרה לנו להכין את האוכל אחרת לא היינו מצליחים לעשות את זה יומיים רצוף.

למעלה