שאלה אך אני משנה כתובת IP במחשב שלי? תודה לכם וחג שמח
cheif Member מנהל 20/4/16 #2 השאלה לא ברורה אתה רוצה לשנות את ה-IP הפנימי או את ה-IP שאתה מקבל מה-ISP? אתה בכבלים או בבזק?
ש שחום נאה37 New member 20/4/16 #3 היי כנאה שהכתובת שלי מול אתרים בחול איזה IP אני צריך לשנות? אני בבזק בינלאומי והמודם של הוט למי עליי לפנות? תודה לך
היי כנאה שהכתובת שלי מול אתרים בחול איזה IP אני צריך לשנות? אני בבזק בינלאומי והמודם של הוט למי עליי לפנות? תודה לך
K k-don Well-known member 20/4/16 #4 אם אתה משלם על כתובת קבועה צריך לפנות לספק, אם לא אז לדעתי צריך רק לכבות ולהדליק את המודם
cheif Member מנהל 20/4/16 #5 תלוי בסוג החיבור שלך אם אתה מחובר עם חייגן L2TP - כל כיבוי והדלקה של המודם ישנה את ה-IP החיצוני. אם אתה מחובר ב-DYNAMIC IP - רק פניה להוט יכולה לבצע זאת.
תלוי בסוג החיבור שלך אם אתה מחובר עם חייגן L2TP - כל כיבוי והדלקה של המודם ישנה את ה-IP החיצוני. אם אתה מחובר ב-DYNAMIC IP - רק פניה להוט יכולה לבצע זאת.
R rafid1 Active member מנהל 20/4/16 #6 כשניסיתי לפנות, הוט הפנו אותי לספקית... (אגב, ניסו ריסט מרחוק). אולי חוסר ידע?...
ש שחום נאה37 New member 21/4/16 #7 היי פניתי ל2 הספקיות אין בעיה עם זה לעשות שינוי? יש לא מעט דפי פייסבוק ואתרים שמפנים אותי ישירות לסניף כאן ,ובגלל זה אני רוצה לשנות תודה וחג שמח
היי פניתי ל2 הספקיות אין בעיה עם זה לעשות שינוי? יש לא מעט דפי פייסבוק ואתרים שמפנים אותי ישירות לסניף כאן ,ובגלל זה אני רוצה לשנות תודה וחג שמח
ש שחום נאה37 New member 21/4/16 #9 אני מתכוון שאולי ספציפית חסמו אותי יכול להיות מצב כזה שנעשה משהו שאני לא יכול לגשת לאתרים מחול בנושא מסויים והוא מפנה אותי לדף בארץ?
אני מתכוון שאולי ספציפית חסמו אותי יכול להיות מצב כזה שנעשה משהו שאני לא יכול לגשת לאתרים מחול בנושא מסויים והוא מפנה אותי לדף בארץ?
ס סנגיב New member 21/4/16 #10 לא הגיוני. האתרים האלה הולכים לקראתך ועוזרים לך לדעתם. תן קישור לאתר כזה.
ש שחום נאה37 New member 21/4/16 #12 היי חשבתי שזה חסימה מהפייסבוק,אני רואה שאני מקליד את האתר של החברה בינלאומית הוא הופך לי אוטומטית בחיפות לאתר הישראלי! loccitane.com תודה לך מנה עניין מה זה יכול להיות גם בפייסבוק וגם בגוגל שאני לא יכול להגיע לדפים של החברה מחול
היי חשבתי שזה חסימה מהפייסבוק,אני רואה שאני מקליד את האתר של החברה בינלאומית הוא הופך לי אוטומטית בחיפות לאתר הישראלי! loccitane.com תודה לך מנה עניין מה זה יכול להיות גם בפייסבוק וגם בגוגל שאני לא יכול להגיע לדפים של החברה מחול
ס סנגיב New member 21/4/16 #13 אין לך שום חסימה. גם האתר הזה בודק את ה IP שלך רואה שאתה גולש מישראל ומציג את הדף הישראלי. זה מה שיש.
אין לך שום חסימה. גם האתר הזה בודק את ה IP שלך רואה שאתה גולש מישראל ומציג את הדף הישראלי. זה מה שיש.
ש שחום נאה37 New member 21/4/16 #14 אז זהו שאני לא רוצה שיראה כי אני מעדיף לגלוש אצלם מה האפשרויות שעומדות בפניי? תודה לך
cheif Member מנהל 21/4/16 #15 אתה צריך "לזייף" כתובת IP אמריקאית כל VPN יעשה את זה ואם אתה בכרום גם התוסף HOLA יתן לך פתרון לנושא.   https://chrome.google.com/webstore/...n-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en
אתה צריך "לזייף" כתובת IP אמריקאית כל VPN יעשה את זה ואם אתה בכרום גם התוסף HOLA יתן לך פתרון לנושא.   https://chrome.google.com/webstore/...n-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en
ס סנגיב New member 21/4/16 #11 בגוגול יש מעקף. פותחים חד פעמית עם הכתובת google.com/ncr ומעכשיו והלאה תגיע תמיד ל google.com וגם ביפן גוגל יהיה באנגלית. (וזה גם חוסך פרסומות ישראליות....)
בגוגול יש מעקף. פותחים חד פעמית עם הכתובת google.com/ncr ומעכשיו והלאה תגיע תמיד ל google.com וגם ביפן גוגל יהיה באנגלית. (וזה גם חוסך פרסומות ישראליות....)