שאלה במידה ובנאדם קונה דירה שהיא הדירה היחידה שיש לו כמה זמן הוא צריך לחכות בשביל למכור אותה ?
מ משה 12110 New member 10/6/16 #1 שאלה במידה ובנאדם קונה דירה שהיא הדירה היחידה שיש לו כמה זמן הוא צריך לחכות בשביל למכור אותה ?
ה המוסקיטר האחרון New member 10/6/16 #2 לא צריך לחכות לכלום כנראה שאתה בוודאי מתכוון לנושא המיסוי, אז אין מניע לקנות ולמכור כל יום דירה אחרת, כל עוד היא דירתך היחידה. כמובן שיכול להיות שתדרש לנושא של רווח הון, אבל הוא לא קשור לזמן מינימלי בין הקניה והרכישה.
לא צריך לחכות לכלום כנראה שאתה בוודאי מתכוון לנושא המיסוי, אז אין מניע לקנות ולמכור כל יום דירה אחרת, כל עוד היא דירתך היחידה. כמובן שיכול להיות שתדרש לנושא של רווח הון, אבל הוא לא קשור לזמן מינימלי בין הקניה והרכישה.
D dat nigga daz New member 17/6/16 #8 באיזו זכות אתה נותן ייעוץ שקרי בפורום ??? ועוד כותב את זה בביטחון כל כך מופרז תראה את מה שעורכת הדין כתבה ותחכים קצת
באיזו זכות אתה נותן ייעוץ שקרי בפורום ??? ועוד כותב את זה בביטחון כל כך מופרז תראה את מה שעורכת הדין כתבה ותחכים קצת
ה המוסקיטר האחרון New member 20/6/16 #10 בהתאם לנתונים שהשואל סיפק - הוא קיבל תשובה מדוייקת לחלוטין ובעניין התשובה של עורכת הדין, נראה לי שהיא השמיטה בטעות את המילה "לא" בתשובתה.
בהתאם לנתונים שהשואל סיפק - הוא קיבל תשובה מדוייקת לחלוטין ובעניין התשובה של עורכת הדין, נראה לי שהיא השמיטה בטעות את המילה "לא" בתשובתה.
D dat nigga daz New member 17/6/16 #9 באיזו זכות אתה נותן ייעוץ שקרי בפורום ?? ועוד כותב את זה בביטחון כל כך מופרז תראה את מה שעורכת הדין כתבה ותחכים קצת
באיזו זכות אתה נותן ייעוץ שקרי בפורום ?? ועוד כותב את זה בביטחון כל כך מופרז תראה את מה שעורכת הדין כתבה ותחכים קצת
ע עורכת דין לילך ירד New member 11/6/16 #3 למכור ניתן מייד. לעניין המיסוי קשה להתייחס. צריכים לבחון האם זו הדירה היחידה שלך, האם היא מושפעת מזכויות בניה וכיוצ"ב. באם זוהי דירתך היחידה, תצטרף להמתין שנה וחצי ע"מ להימנע ממיסוי גבוה.
למכור ניתן מייד. לעניין המיסוי קשה להתייחס. צריכים לבחון האם זו הדירה היחידה שלך, האם היא מושפעת מזכויות בניה וכיוצ"ב. באם זוהי דירתך היחידה, תצטרף להמתין שנה וחצי ע"מ להימנע ממיסוי גבוה.
מ משה 12110 New member 11/6/16 #4 אז שנה וחצי זה זמן ההמתנה? ובמידה ואני לא מחכה שנה וחצי כמה מיסוי זה?