שאלה

שאלה

שלום. אני נמצאת ממש בתחילתו של התהליך . אני מתגוררת באזור הדרום (ב"ש) ואשמח לכל עצה לאיזה בנק זרע כדאי לפנות ?הבנתי שבסורוקה לא נותנים שום מידע אודות התורם...אתמול יצרתי קשר עם אסף הרופא ונאמר לי שרק בחודש פברואר ניתן יהיה לקבוע תור..
אודה לכל תגובה :)

אמאנחל

Member
מנהל
ברוכה הבאה

אין לי מידע עדכני על הבנקים בדרום (או בכלל). בכל אופן, אני מציעה לך בינתיים לקבוע תור לאסף הרופא, כי את תמיד יכולה לבטל. ובינתיים לעשות את רשימת הבדיקות שהם מבקשים (ישלחו לך במייל או בפקס ואת צריכה ללכת לרופא נשים כדי לקבל הפניות), ואת הבדיקות הגנטיות. בכל מקרה לוקח כחודש ומשהו לעשות את הבדיקות ועד שיש תוצאות, אז לחכות עוד חודש אחר כך זה ממש לא נורא.

שום מידע? אז איך את אמורה לבחור? מי בוחר בשבילך?

תתקשרי לכמה בנקים ותבדקי למי יש תור קרוב ומתאים לך

&nbsp
בהצלחה!

איזה מזל היה לי. בחיי שצריך לפעמים טיפת מזל בחיים:)

מכיוון שהלכתי לבנק הזרע בידיעה שהאחוזים להיריון הם די אפסיים
לא נתתי את דעתי על התורם.
תוך עשר שניות בחרתי.
אני יודעת עליו שהוא סיים דוקטורט
ואתן יודעות, ליתר ביטחון:)
ושהיה לו קוקו..

כך בחרתי את בני.
אני כל הזמן אומרת לילד שאני גאון:)
ידעתי לבחור בדיוק אותו.

fialka3

New member
בנק זרע בבאר שבע

עניתי לך כבר במסר פרטי, אבל אולי יש פה עוד מישהי שמעניינת, אז אכתוב גם פה
אני עכשיו בתהליך בבאר שבע. הוא מתבצע במרפאת פוריות בסורוקה. האם אפשר דרך אחרת בבאר שבע אני לא יועדת, כי רופאת נשים שלי הפנתה אותי לשם. ברגע שקבעתי תור למרפאת פוריות נתנו לי רשמת בדיקות שעליי לעשות. הפניות לקחתי מרופא משפחה, הוא יותר זמין מאשר רופא נשים. במהלך המתנה לתור למרפאת פוריות חודשיים בערך ביצעתי את כל הבדיקות, כולל גנטיות. בפגישה ראשונה במרפאת פוריות רופא נתן לי הפניה לבנק זרע. פגישה קבעו לי בעוד שבוע. כן, באמת אי אפשר לבחור שם תורם. את בוחרת כמה פרמטרים - צבע עור, עיניים ושיער, האם הוא נמוך או גבוה, רזה או מלא וזה. אני ביקשתי גם שהוא יהיה יהודי, כי זה היה לי חשוב. וזהו. התורם עצמו בוחרים רופאים לפי פרמטרים שבחרת. והם גם מחליטים על החלפת תורם אחרי כמה נסיונות לא מוצלחות. משלמים רק על מנה אחד לפני הזרעה.

אד י

New member
זה בנק זרע רטרו

כמו שהיו פעם כל בנקי הזרע בארץ.
&nbsp
יוצאים ילדים מעולים גם ככה.
&nbsp
תכלס מה זה משנה כל עומס המידע הקיים בבנקים אחרים.
לגמרי מספיק לדעתי לבחור צבעים, ולוודא שאין נשאות גנטית למשהו שגם את נשאית אליו. הרי אלו הדברים שבאמת יש להם השפעה על התוצאה הסופית.
על כל השאר את לא יכולה באמת לשלוט.
הבנקים עושים כסף מאשליית השליטה הזאת....
&nbsp

לגמרי מסכימה איתך. המשפט האחרון שלך פשוט קולע

ואם את כבר כאן:)
היתה אימא עם שתי בנות מחוננות אם זכרוני אינו מטעה אותי.
היא נסעה לחו'ל מדי פעם מטעם העבודה.
היא כבר לא בפורום, נכון?

למעלה