שאלה

ab125

New member
שאלה

פעם ראשונה שאני כותבת כאן, אז ככה אני ובעלי נשואים כבר 7 שנים. זוג צעיר שהתחתן מוקדם.
הסקס עם בעלי הוא רק חדירה ושהוא גומר , וזהו.
אני מאוד סקרנית ופתוחה בנושא , ומעוניינת לנסות דברים חדשים כמו מין אוראלי וכו. הבעיה שהוא לא כול כך פתוח וזה מאוד מתסכל אותי. אני לא יודעת איך לעלות את הנושא מולו בלי שיחשוב דברים רעים. הייתי רוצה לשפר את הסקס. בוא נאמר שהתנסתי בעקבות כך בקשר מחוץ לנישואים והיה מטריף, וכיף . אבל הייתי רוצה גם לשפר את הסקס בבית .

אשמח לרעיונות . תודה .

כשבעלך בעבודה, תביאי את המטריף לעשות את זה בבית.

mynameisktt

New member
הבעיה אצלך -

טוב ששאלת, מקרה קלאסי של חוסר תקשורת, בעלך בכלל לא יודע שהוא גרוע במיטה ואת בחרת במקום לדבר את הפתרון הקל, ללכת לאכול מהצד.

תמצאי את הדרך לדבר איתו על הכל ולא רק הסקס שלכם ישתפר.

זו דעתי!

KTT

בעלך

לא יהיה לעולם הגברים שיצא לך לפגוש במקביל. לא נראה שזה מעניין אותו לענג אותך או שהוא מוכן להתאמץ בכיוון.
&nbsp
את יכולה לנסות לפתוח את הנושא, לומר שאת רוצה גם לגמור, שאת רוצה לנסות דברים נוספים, אולי ללכת איתו לאיזו סדנת טנטרה או משהו בסגנון.
אבל אל תצפי שהוא יהיה 180 מעלות ממה שהוא היום.

Sharoman

New member
זה קורה אצל הרבה זוגות שהתחתנו מוקדם

צד אחד גודל ומתפתח ורוצה עוד, והצד השני פשוט לא חושב על זה אלא חי חיי שגרה.
זה טבעי לרצות לגוון, ללמוד, לנסות ולחדש בחיי המין שלנו, אבל לא תמיד הצד השני בעניין.
השאלה היא קודם כל כמה בכלל ניסית לדבר איתו על כך?
הייתי מקווה שאחרי 7 שנות נישואין יהיה לכם מספיק נח לפתח שיחה או אפילו שיחות על הדברים האלה.
אמרת לו כמה זה חשוב לך? כמה חוסר את מרגישה ואיך זה משפיע עליך?
מה בדיוק בעלך טוען? "שהוא לא כול כך פתוח"? מה זה עושה לו לחשוב על זה? והאם ניסתם משהו בעבר והוא לא אהב את זה?
במקום מסויים אני חושב שאני מסכים עם מיצי, ולדעתי אם בחרת לצאת מחוץ למסגרת הנשואין שלך רק כדי למצוא זיון, סביר להניח שבעלך כנראה פחות חשוב לך ושאת מרגישה שהפסדת משהו בכך שהתחתנת כ"כ מוקדם.
הייתי מציע קודם כל לדבר איתו, ולנסות אפילו ללכת יחד לטיפול או ייעוץ זוגי ו/או מיני.
במידה ואת רואה שהוא בכל זאת לא מראה שום עניין או הבנה באיך את מרגישה הייתי בהחלט חושב לסיים את הקשר.
אף אחד לא יצא מזה יותר שמח אם תמשיכי לבגוד בבעלך עד שהוא יגלה וכל החבילה תתפוצץ לה.
תשקלי את האפשרויות שלך....

הגעת למקום של קוקסינלים שרוצים למצוץ לנהגי אוטובוס

ושל גברים שמחפשים נשים שאוהבות זרע.
אף אחד מהאנשים פה הוא לא איש מקצוע שיכול באמת לייעץ לך מה לעשות. בטח לא כאלה שכותבים לך שצד אחד *גודל* ומייעצים לך לפרק את הנישואין בלי בכלל למצמץ.
במקום לבזבז את האנרגיות שלך כאן, חפשי מטפל/ת זוגי/ת איכותי/ת, התחושה שלי שהבעיה העיקרית אצלכם היא לא הזיונים אלא חוסר תקשורת ועל כך אתם צריכים לעבוד.
אבל שוב, אני בסך הכל עוד אחד שגולש פה... מה אני מבין?

Surrealistical

New member
רעיון: תתגרשי

עשית כבר את הדבר שאין ממנו חזרה; בגדת בו. למה בכלל נשארת בנשואים האלו? תספרי לבן זוגך על הבגידה ואם הוא יצליח לקבל את זה ולתת לזה הזדמנות נוספת אז תלכו לטיפול זוגי.
דיבור בפתיחות וטיפול זוגי אלו הדברים שצריך לעשות במצבים כאלו ,אבל את בחרת ללכת לבגוד. סתם פגעת בבן זוגך והרסת את האמון בינכם.

Sharoman

New member
לא הייתי אומר שבגידה היא פעולת אל חזור

יש המון זוגות שעברו בגידה ועדיין יחד.
יש המון סיבות להישאר יחד ולא לפרק זוגיות, וישנם המון מקרים בהם הצד הנבגד סולח או לפחות מצליח למצוא דרך להתמודד.
ולא הכל שחור ולבן...

Surrealistical

New member
זה מה שרשמתי

שתגיד לו על כך שבגדה ואם הוא יסלח לה אז שיתחילו לעבוד בטיפול זוגי.
זו פעולת "אין חזור" בהרבה מקרים. גם אחרי שכביכול הבן זוג סולח. כי האמון נפגע ובהרבה מקרים פצעים כאלו לא מתרפים.

Surrealistical

New member
הנחתי שהשאלה קשורה איכשהו

למה שרשמתי. ולא ששאלת שאלה סתם ככה בלי קשר לשרשור או לתגובתי. זה היה יכול להיות קצת מוזר.

אני מניח שדיברת איתו ב 7 השנים האלו, ועוד לפני שהתחתנת

אז מה יצא מהשיחות האלו?
איך זה היה בהתחלה, הייתם יותר דומים בתפיסה, בראש ובמיניות והפערים נוצרו אחרי זה, או שהם היו שם מההתחלה?
אומרים שנמר לא יהפוך עורו, אז אנשים לא משתנים בצורה דרסטית, כיוונים קטנים כן.

למעלה