שאלה

פלונית30

New member
שאלה

יש לי תואר במדעי ההתנהגות אך לצערי השכר ההתחלתי במשאבי אנוש הוא ממש נמוך ולא מספיק בשביל להתקיים (שכר דירה וכו'). אני מחפשת מקום עבודה שמציע שכר 7 ברוטו, ויש לי נסיון אדמיניסטרטיבי (מעדיפה משהו ללא גבייה והנהלת חשבונות) יש חיה כזאת?או שכל חיי אאלץ להתפשר על שכר עלוב:(

לא אכפת לי להתפשר ולא ללכת על הכיוון של משאבי אנוש, רק לא שירות לקוחות ומכירות)
אשמח לרעיונות, המלצות וכו'

לפעמים צריך להשקיע בהתחלה כדי להגיע לעתיד תעסוקתי טוב יותר

שלום לך פלונית,
אני רוצה רגע לעצור ולפתוח לך אפשרויות לפני שאנחנו סוגרות אותן בתפקיד אדמיניסטרטיבי כזה או אחר. ממה שאת כותבת, ברור שהתחום שעניין אותך מלכתחילה הוא משאבי אנוש. משום מה, נראה שהחלטת מהר מדי לוותר עליו, ואני לא כ"כ מבינה את הסיבה. נראה לי שזו החלטה שנובעת מחשיבה מיידית ולטווח קצר, שלא רואה את התמונה המלאה.
ראשית, רק אם תעבדי במה שאת אוהבת באמת תהני ותצליחי לאורך זמן.
שנית, בהחלט אפשר להרוויח 6000-7000 ש"ח בתפקיד התחלתי במשאבי אנוש, גם אם מדובר נניח במשרת השמה שבנויה משכר בסיס ועמלות על השמה.
ובנוסף, ואולי זו הנקודה הכי חשובה, אם תסתכלי קדימה יש פה פוטנציאל השתכרות הרבה יותר גבוה מאשר בעבודת אדמיניסטרציה. כמננהלת אדמיניסטרטיבית תצליחי לאחר כמה שנות ניסיון להגיע לשכר של 10K. בתחום ה-HR הפוטנציאל גבוה בהרבה, ועולם האפשרויות מאוד רחב. לכן, נראה לי שעדיף להתאמץ עכשיו קצת יותר, גם אם מדובר בפשרה של 1000 ש"ח, ולבנות לעצמך מקצוע יותר מעניין (מבחינתך) ויותר מכניס בעתיד. אין שום סיבה לוותר עוד לפני שהתחלת את הדרך.

שרי 55510

New member
פלונית,עוד משהו ,,

אפשרות נוספת לחיסכון,היא:
במקום לשלם הוצאות שכירות גבוהות,לדירה ,אפשר לגור בשכירות עם עוד שותפה,ולהתחלק בכול ההוצאות השוטפות ,וכך ולחסוך הרבה מהעלויות בשכ"ד.
מה דעתך ?
&nbsp

למעלה