שאלה

shapaklak

New member
שאלה

האם מישהו יכול להגיד לי בערך מה המחיר של טיול להודו לתקופה של חודשיים? (כולל הכל)

WildMooN

New member
תראה.....

בתור אחד שכבר כמעט עם שני רגליים על הטיסה אני יכול להגיד לך שזה ממש ממש לא זול... כל הסידורים לפני טיסה עלו לי המון המון כסף ואני אפרט... ציוד שאתה צריך כגון תיק גב נעליים וכל מיני דברים הרשומים באתר "למטייל" כמובן לא הכל אתה צריך משם אבל הרוב כן... דבר שני חיסונים...בערך 100 $ קניית כרטיס טיסה אני בתור חובב מוסיקה קניתי גם מיני דיסק כמובן זה שאלה של שיקול דעת אבל מוסיקה לפי דעתי זה חובה! ויזה להודו קניית המחאות נוסעים ....במצב של היום הדולר שוחט אותך... ציוד רפואי ויש עוד הרבה דברים קטנים שבסופו של דבר יפגעו לך חזק בכיס אבל עוד פעם הכל לשיקולך

זה נכון אבל תלוי מאוד....

תלוי מאוד כמה תשלם על כל דבר אני קניתי תיק ב-600 שקל שעולה בדרך כלל 1200 נעליים ב-380 שעולות 740 חיסונים כמובן דרך משרד הבריאות כרטיס טיסה תמיד אפשר למצוא דיל טוב וזול חצי מהציוד שאומרים לך במטייל שאתה צריך זה בולשיט. ועוד כמה דברים חיונים כגון ויזה וכסף אבל זה לא כל כך נורא המחייה שם ומחיר המחייה לחודש יחפו על הכל זה די זול קניות אתה תעשה שם ותקנה כמעט מה שתרצה הכל תלוי בנקודת המבט שלך ובמה שתרשה לעצמך אחד ישן במלון של 40 דולר ללילה ואחד כמוני יסתפק במיטה וברז על הקיר ב2 דולר ללילה שוב פעם זה לא סיפור זול אבל בקניה נכונה אתה תחסוך הרבה מאוד כסף.

shapaklak

New member
תודה על התשובות...../images/Emo9.gif

האמת´י לא חשבתי שזאת הוצאה כזאת ענקית...ומה בערך מחיר כרטיסי הטיסה?

תלוי בתאריך תלוי בחברה ובכלל

תלוי בדיל כיום אני מתאר לעצמי שירדו המחירים כי בכלל המצב על הפנים הרבה חברות תעופה נמצאות בקשיים זו לא בעייה למצוא דיל טוב אני טסתי ב-SAS אם אני זוכר טוב כרטיס עלה לי בערך 400$ או קצת יותר חד כיווני להודו. אני מגיע למטוס אני רואה שלט ליד כל כיסא יש סולם מתקפל לרגליים לא הבנתי מה קורה ומסתבר ששידרגו אותי ושמו אותי במחלקת עסקים. אכן היה כדאי ושווה.

למעלה