שאלה האם אפשר לדעת עם מקום עבודתי יסגר?
ק קוברה23 New member 31/5/17 #2 היי אנו לא עוסקות בחיזוי. את יכולה לשאול שאלה שקשורה להתנהלות שלך שם למרות הפחד הזה. למשל, בפריסת שאלה עם 5 אופציות: "כיצד עלי להתנהל במקום העבודה למרות החשש שהוא ייסגר""?
היי אנו לא עוסקות בחיזוי. את יכולה לשאול שאלה שקשורה להתנהלות שלך שם למרות הפחד הזה. למשל, בפריסת שאלה עם 5 אופציות: "כיצד עלי להתנהל במקום העבודה למרות החשש שהוא ייסגר""?
ס סופר נובה New member 31/5/17 #3 פרסתי 9 חרבות מלכת המטבעות המהאבים מוות 3 מטבעות סיכום מלך המטות הפירוש שלי לא לדאוג,לזרום ןלקבל את השינויים במידה ויהיו. כן לחפש מקום אחר,אשמח לשמוע את דעתך.
פרסתי 9 חרבות מלכת המטבעות המהאבים מוות 3 מטבעות סיכום מלך המטות הפירוש שלי לא לדאוג,לזרום ןלקבל את השינויים במידה ויהיו. כן לחפש מקום אחר,אשמח לשמוע את דעתך.
ק קוברה23 New member 31/5/17 #4 היי את צודקת בפירוש שלך. את לא צריכה לפחד ממצב שבו המקום ייסגר, כי את תוכלי רק להתפתח מזה. תחשבי על הסבה או אפילו לימודים. בהצלחה.
היי את צודקת בפירוש שלך. את לא צריכה לפחד ממצב שבו המקום ייסגר, כי את תוכלי רק להתפתח מזה. תחשבי על הסבה או אפילו לימודים. בהצלחה.
ס סופר נובה New member 1/6/17 #7 ראשית תודה אני מתכוונת ללכת לראיון עבודה בחודש אוגוסט,ומקוה לעשות את השיהוי המיוחל