שאלה

שאלה

אין לי הרבה חברים בפייסבוק בערך 20 ועוד 3 שאני עוקבת אחריהם ואם כמה ימים אני לא נכנסת לפייסבוק אז יש מלא פוסטים חדשים ומבאס אותי שאני בטח מפספסת דברים
אז אני מנסה להבין איך אנשים עם מלא חברים יכולים לעקוב אחרי כל מה שחברים שלהם כותבים

אממ יש לי שאלות גם על טוויטר אבל לא יודעת אם פה זה המקום לשאול

shoosh2607

Member
מנהל
הם לא

אם יש מישהו ספציפי שחשוב להם, הם מקבלים התראות על העדכונים שלו.
אי אפשר לעקוב אחרי הכל (וביננו, זה גם לא נורא מענין
).
בהחלט ניתן לשאול גם על טוויטר

שאת כותבת שהם לא

את מתכוונת שהם לא מספיקים לעבור על הכל וקוראים רק את פוסטים הראשונים שמופיעים בעידכונים שלהם או שמראש הם מסמנים לקבל התראות מאנשים ספציפים ומקבלים רק מהם?
&nbsp
בכל אופן חשבתי שיש שיטה אחרת שיותר תועיל לי אבל אני מבינה שלא
&nbsp
בקשר לטוויטר
אני בכלל לא מבינה איך הוא עובד .הדבר היחיד שהבנתי עליו שבניגוד לפייסבוק אפשר לקרוא הודעות בו בלי להרשם אליו
&nbsp
אז שאלות שלי
אם הודעות בו מוגבלות בזמן ?כמו שיש בתפוז למשל
(בתפוז אחרי 72 זה לא קופץ אבל אחרי חודש אי אפשר להגיב אז אני שואלת גם בנוגע להקפצה וגם בנוגע לאפשרות להגיב אחרי זמן מסוים)
אחרי תקופה שרק קראתי הודעות נרשמתי אליו וסמנתי כמה אנשים שאני רוצה לעקוב אחריהם אבל אני לא יודעת איפה עמוד הזה שאני רואה עידכונים שלהם אז איפה זה נמצא (תאמת אין לי מושג איפה עמוד אישי שלי נמצא ואני מניחה שזה קשורלזה )?
שאנשים כותבים על מישהו מסוים הם מקבל על זה התראה?
אי אפשר לכתוב לאנשים בעמוד שלהם נכון?
איך שולחים מסר אישי לאנשים ?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

shoosh2607

Member
מנהל
תשובות

1. הם לא מקבלים את כל העדכונים מכל החברים שלהם. הם קוראים מה שהם מקבלים.
אני מניחה שאם יש אנשים ספציפיים שיותר מעניינים אותם אז הם מקבלים עליהם התראות
לא, אין שיטה אחרת.
2. קודם כל בתפוז זה לא מוגבל לחודש - אי אפשר להגיב רק אם ההודעה עוברת לארכיון. זה לא תלוי זמן. זה תלוי כמה הודעות יש בפורום.
שנית - אפשר לראות עדכונים בעמוד שלך. אפשר לשלוח מסר לאנשים.
תתחילי כאן:
https://www.geektime.co.il/twitter-full-guide/

תודה על הקישור אבל יש כמה דברים שעדיין לא הבנתי

או שאני לא בטוחה אם הבנתי נכון
נגיד אני שאני רוצה לכתוב למישהו משהו אז איך עושים את זה
כי שם כתוב שאפשר לשלוח רק למישהו שעוקב אחריי
ואני רואה שבעמוד של אנשים זה רק תגובות שהם כתבו או ציוצים מחדש
אני פשוט כותבת בעמוד שלי ? והוא מקבל על זה התראה או רקאם מחפש על עצמו הוא מקבל?(אני עדיין לא יודעת איך אני מגיעה לעמוד שלי)
&nbsp
עוד משהו שרציתי לדעת זה אם אני יכולה להגיב להודעות ישנות ואם אני מגיבה זה קופץ לראש עמוד?
ואם אותו אדם מקבל התראה על כל תגובה?

HollyGolightly

New member
בקלות
ועוד יותר בקלות אם יש לך רק כמה עשרות חברים. ככה:

1. את נכנסת לדף הפייסבוק של החבר/ה שאת הפוסטים שלו/שלה את לא רוצה לראות.

2. באותה שורה בה נראה שם החבר/ה יש גם מלבן בו כתוב FOLLOWING וליידו משולש המכוון כלפי מטה.

3. את עומדת עם הסמן על המשולש. כך נפתחות לך כמה אפשרויות. אחת מהן היא UNFOLLOW FRIEND. רק שבמקום FRIEND יהיה כתוב שם החבר/ה.

4. את לוחצת על UNFOLLOW FRIEND והופס, כבר לא תראי יותר פוסטים שלו/שלה.

אם בכל זאת תרצי מדי פעם לראות פוסטים שהוא/היא/הן/הם מעלים, את יכולה פשוט להכנס לדפים שלהם כשמתחשק לך. ולא לדאוג, הם לא ידעו שמה שהם מעלים לא נראה אצלך בפיד.

והנה זה מודגם:
כאן בהודעה השניה:
https://www.facebook.com/help/community/question/?id=10205469853085052

וכאן יש אפשרות אותה לא ניסיתי, לבטל בבת אחת את כל מה שנכנס אצלך לפיד על ידי חברים. הכנסי לוידאו שנראה לך:
https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+unfollow+a+friend+on+facebook+

HollyGolightly

New member
בגלל זה כתבתי

אם בכל זאת תרצי מדי פעם לראות פוסטים שהוא/היא/הן/הם מעלים, את יכולה פשוט להכנס לדפים שלהם כשמתחשק לך. ולא לדאוג, הם לא ידעו שמה שהם מעלים לא נראה אצלך בפיד

נראה לי יותר נוח מאשר להיות מוצפת בפיד כל הזמן. לפחות לי, כי זאת השיטה שלי......

shoosh2607

Member
מנהל
אני עשיתי את זה עם אנשים שהפוסטים שלהם מעצבנים אותי

ולא נעים לי לבטל חברות

HollyGolightly

New member
דרך מצויינת

לי תודה לאל, אין חברי פייסבוק מעצבנים. אממה? לא מעניין אותי לראות כ-ל מה שהם כותבים, ובטח שלא בזמן אמת, כשהפוסטים שלהם מעורבבים עם פוסטים שכן מעניינים אותי (למשל חבר באמת מקסים, רק שהוא אובססביבי לגבי כדורסל. אני לא. או חבר שמקליט המון ומתוייג המון, ובאמת אין שום צורך שאקשיב ל-כ-ל דבר שהוא מקליט ואצפה בכל פוסט בו הוא מתוייג וכו').

ובכלל אני אוהבת לעשות דברים in my own good time ולא כשהם נוחתים עלי. אז זאת הדרך שלי להתמודד עם זה בפייסבוק.

shoosh2607

Member
מנהל
יש קצת בעיה עם הדרך שלי

בגלל שאני לא רואה פוסטים שלא לדעתי, אני חושבת שכולם חושבים כמוני ואז מתפלאה שקורים דברים אחרים...

HollyGolightly

New member
טוב, בשביל זה יש את החיים מחוץ לפייסבוק

בקיצור, מבינה אותך לגמרי.

הבעיה שאני רוצה לעקוב אחרי עוד אנשים

כי אני מתעצלת כל פעם לרשום את השם שלהם בחיפוש ולכנס לדפים שלהם .לפעמים קורה שאני קוראת פוסט של מישהו או עמוד של משהו ובא לי ללהתחיל לעקוב אחריהם אבל נמנעת בגלל שאני לא רוצה מלא עידכונים ואז שוכחת ממנו עד מישהו מרשימה שלי עושה לייק או מגיב להם ואז שוב פעם בא לל להתחיל לעקוב

סתם חשבתי שיש משהו קל יותר כי לרוב אנשים יש יותר מ100 חברים שלא לדבר על אנשים שהם רק עוקבים אחריהם אבל אני מבינה שאין

בכל אופן תודה לשתיכן על התגובות

shoosh2607

Member
מנהל
אם אין לך הרבה חברים או דפים שאת עוקבת אחריהם

יש סיכוי סביר שכן תראי את הכל.

למעלה