תודה לכולם! אשמח לשמוע עוד.
אני מסכים עם מי שכתב שעונה 1. היא הייתה הכי on point בעיניי גם עם הנושא של הסדרה והכל. הכל שם מתחבר לעניין של כסף. העניים שרק יכולים לדמיין מה זה להיות עשירים. חוליו דה סילבה, שאודי מגלה שיש לו כפיל עשיר. מטה אהרון, המקל קסמים שיכול לפתור להם את כל הבעיות. זה הכל בעצם על זה וגם אם לפעמים זה קרטע זה הכל בסופו של דבר הוביל יפה את התמה.
לגבי הדבר הבא אני אהיה בדעת מיעוט- אני אוהב גם את 2. כי על כל עלילה נוראית (הבת של הקוברה היא די בלתי נסלחת בעיניי) יש עלילה ממש טובה (לירון והכדורגל ואגם, שגם פה אני כנראה בדעת מיעוט אבל בעיניי זו הייתה עלילה מורכבת ועדינה ועשויה נהדר. בתוך הקונטקסט של מה שקרה, אגם ולירון היו מאוד הגיוניים ומערכת היחסים שלהם הייתה מה שהיא הייתה צריכה להיות- בעיקר אינטרסנטית.) וגם אני בחיים לא אתגבר על האושר הצרוף שהוא רחלי נלחמת בנאצים לצלילי "מלכת השושנים", אני לא חושב שאתם מבינים איך אני התחרפנתי כשזה קרה, אני באמת could go on and on על כמה שזה היה מדהים וכיפי ומצחיק ומטורף. אבל המחיקה הזאת בסוף הרסה הכל, ואני חושב שבגלל זה אני גם קצת מתקשה עם העונה השלישית. כאילו היא אחלה וכיפית והכל, אבל זה מרגיש לי שנגיד עם אגם, הם לקחו אותה לכזאת נקודת קיצון בעונה 2 שעכשיו כשהם rebooted her בייסיקלי כבר אין להם ככ מה לעשות איתה והיא משמעותית פחות מורכבת ממה שהיא הייתה וממה שהיא יכולה להיות, ממה שהם כבר עשו ממנה ואז מחקו. וזה מורגש בתוך העלילה של העונה השלישית, בגלל שהיא די פלקטית עכשיו (היא על אותו אקורד של "אני שונאת את אמא שלי ונטמעת בשכונה" בלי להתעמק במשמעות של זה) אז יש לה פחות תפקיד בסיפור. she's pushed to the sidelines, לעלילות המשנה. וגם נגיד מיטל ובן, אני כל כךךך שמח שלמיטל יש אופי עכשיו ושיש לה תפקיד בעלילה (אני ככ סקרן לגלות לאן היא נסעה בזמן!), אבל בן לא מעניין אותי ככ ואני לא מבין את האהבה שיש פה בפורום לזוגיות שלהם. אין פה איזה אהבה גדולה, הוא היה מקסים אליה ויש לו כסף והם יצאו לשני דייטים. אני מניח אבל שלעד לזכותה של עונה 3 יעמדו דורי ורחלי, שעדיין לא קרו אבל הן בדרך.
אז כן, עונה 1 הייתה הכי מוצלחת בעיניי.