שאלה

אוסווין

Active member
שאלה

אני יודע שהעונה השלישית עוד לא הסתיימה (אני בפרק 140 בלי ספוילריםםם) אבל מעניין אותי, מה לדעתכם\ן העונה הכי טובה של שכונה? אני שואל אתכם כי בשבילי זה הכל עונה אחת גדולה, ראיתי הכל תוך רגע אבל אתם צפיתם כמו שצריך עם ההפסקות ועם הטוויסטים והכל. אז מאיזו עונה הכי נהנתם? איזו עונה הייתה לדעתכם כתובה הכי טוב? הכי מעניינת? אשמח לפירוט הכי מפורט שבא לכם. :)

rubmwue1234

New member
עונה 2

סתם חחחחח העונה הכי גרועה זו העונה השנייה.
עונה ראשונה ללא ספק ההכי טובה..
אחריה העונה השלישית...

Roei152

Well-known member
מנהל
העונה הנוכחית
העונה הנוכחית מרגישה לי הכי איזון של כייף עם דרמה טובה ומותחת .. סוף סוף נתנו לשכונה את הכבוד שלה , והראו איך היא צריכה להיות
מרגישים באמת שגיורא מעורב , אבל מצד שני מרגישים גם רוח חדשה ורעננה , עם יותר פרקי פאן ולא כל הזמן או רומנטיקה או מתח , צריך לתת את המקום בסדרה כמו שכונה לכייף ולפאן ...
&nbsp

igloo2

New member
אני מסכים

עם זאת אני חושב שגם העונה הראשונה היתה כזו
החצי הראשון שלה התמקד יותר ביחסים בין האנשים בשכונה ועם השיינפלדים... החצי השני התמקד יותר בעלילת המתח עם הבריגדה.
השניה התעסקה כמעט רק בעלילת המטה המעצבן.
ובעונה הנוכחית הלכו לקיצון השני ורק עכשיו התחילו להתעסק עם המתח ואנחנו 8 פרקים לפני סיום

לדעתי הראשונה היא האידאלית מהסיבה הזו,אבל גם הנוכחית טובה מאוד וכיפית לצפייה

אגב החממה לדעתי הצטיינה באיזון בין שני הצדדים

ny22

New member
מנהל
אז ככה....

קודם כל תדע לך שגם אני הייתי באותו המצב בדיוק ב"החממה" - ראיתי את כל העונות בבת אחת וכן גם לי זה הרגיש כמו עונה אחת

(יש לזה לא מעט יתרונות לפי דעתי...)
&nbsp
אבל לשאלתך - העונה השלישית (הנוכחית) - יש משהו בסדרות האחרונות של גיורא (החממה, שכונה) שבעונות האחרונות יש אקורד סיום מעולה.
&nbsp
אם למשל זה שהעונה יש דמות שיצאה מהארון - וזה שהם נסעו עד אילת כחלק מהעלילה, ובכלל אני מרגיש שיש בעונה הזאת שהוא מצד אחד לא מורכב מדי (כמו החזרה בזמן בעונה הקודמת, שזה היה אדיר אבל סיבך קצת...) ומצד שני העלילה לא "פשוטה" מדי, היא מספיק מעניינת ומותחת.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה אומר שהעונה האחרונה של החממה היתה בעלת אקרוד סיום מעולה?
סליחה , אני שליוותי את החממה מהרגע שיצצאה וציפיתי בכל העונות , לא הרגשתי שהכתיבה של גיורא יצאה טוב בעונה הזאת , סיפורים הזויים וילדותיים מרמה של עונה אחרונה , סיפורים שנכתבו בלי הסבר הגיוני (איך זאב חי ? , אוזי נעלם ) וגם רומנים מאיסים (יפתח וסופי משופם מקום, היה אמור להיות סיפור לסבי עם דריה..)
אם כבר השמיניה הסתיימה צמעולה , אבל אתה מחשיב גם את עונת הספיישל, כהמשך לכל דבר , אני לא מחשעיב , היו לנו שלוש עונות נההדרות ,, ובזה זה נגמר ... עונת הספיישל זו סדרה בפני עצמה ..
העונה האחרונה של שכונה , מרגישה לי שגיורא בפנים , למרות שנכתבה ע"י מישהי חיצונית , והאיכות לא נפגמה להפך , זו העונה הטובה ביותר של שכונה ...
ולא ;עברתי לדבר על האי שבימעים האחרונים יוסי ואני מדבברים על העונה האחרונה שלה הרבה .. יוסי יודע מה אני חושב על העוננה האחרונה שגם אותה כתבה מישהי חיצונית שהוא ואני מעריצים במיוחד ...
&nbsp

הסיום של החממה עדיין היה יפה

אני בכיתי, רועי! בכיתי!!!!!!!!!!!!! מאוד!!!!!!!!! לא קשור לזה שהעונה הייתה חרא...
&nbsp
מעריץ של מי שכתבה את האי 3? אני מקורב! לא מעריץ! לאיזה מעריץ יש את מספר הטלפון של מי שהוא מעריץ? למה היא תמיד רואה את הסטוריז ועושה לי לייקים ועוקבת אחריי ובכוונה ממעיטה בליטמן?

rubmwue1234

New member
תגובה...

אני כמוך מהיום הראשון ליוויתי את החממה
אני חושב גם שהעונה לא הייתה כתובה הכי טוב בעולם, היו הרבה בעיות,
אולי חלקן גם נובעות מכך שזו העונה הארוכה ביותר שיצא לגיורא לכתוב אי פעם אולי לא..
פשוט זה נראה לי הדיון ההכי ארוך שיצא לפורום מאז הקמתו חחחחח
אני חושב שהפרקים של החממה היו ההכי טובים שלה והכי טובים של גיורא.
לגבי העונה - מה שכתבתי למעלה..
בחיים פשוט לא הרגשתי יותר במתח ויותר בסרט כמו שבפרקים האחרונים של החממה.
זה היה הסיום המושלם ביותר מבחינתי.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי ורמבו
הסוף היה מעולה, אני מסכים איתכם , ויעידו שיר ודר שראו איתי את הסרט ... אני השבתי לנתאי שאמר שהעונה כולה הייתה בעלת אקרוד סיום מעולה ... ועם זה אני לא מסכים .. מי בכה והתעצבן על זאב ? ,מי בכה והתעצבן שאוזי בא בלי משמעות אמיתית , רק כדי לדדחוף את הדורי של החממה - דריה ?

dar dahan

Member
אל תזכיר לי את השואה הגרעינית

את השואה הגרעינית שנקראת עונה 3 של האי.
זה היה הרס של סדרה מדהימה!
בלי עונה 3 האי הייתה הסדרה אהובה עליי של גיורא חמיצר, אבל אז הגיע עונה 3 והרסה הכל, אפילו יותר מעונה 3 של החממה.
עדיין לא ברור לי איך לעזאזל באי שאמור להיות בודד יש אנשים שהם לא טיימרים ומלא כאלה ועוד דוכס ומלך וארמון ואבירים!
איך לעזאזל קאיראן חוזר אבל מושמד על ידי דילן במקום פשוט להשמיד את היהלום כמו מה שהיה עם הלפיד?
אם כי לפחות בהאי 3 היה סיפור מסגרת בחממה 3 גיורא הלך לאיבוד והסתבך ויצר עונה מבולבלת.
אם כי לפחות היה בה יותר אקשן והגיון מעונה 3 של האי.
&nbsp
&nbsp

לא לרדת על הכתיבה של מיכלי, יא גרומל!!!!!!!!!!

האי 3 היה טוב מאוד, פחות טוב משאר העונות אבל טוב!!!!!!!!!

ny22

New member
מנהל
לחממה היה סיום מעולה לדעתי

לגבי האי ושאר הסדרות - אני יכול לומר שאקורדי הסיום מאוד ריגשו אותי, ככה שכן - בעיני הם היו טובים!

אוסווין

Active member
תודה לכולם! אשמח לשמוע עוד.

אני מסכים עם מי שכתב שעונה 1. היא הייתה הכי on point בעיניי גם עם הנושא של הסדרה והכל. הכל שם מתחבר לעניין של כסף. העניים שרק יכולים לדמיין מה זה להיות עשירים. חוליו דה סילבה, שאודי מגלה שיש לו כפיל עשיר. מטה אהרון, המקל קסמים שיכול לפתור להם את כל הבעיות. זה הכל בעצם על זה וגם אם לפעמים זה קרטע זה הכל בסופו של דבר הוביל יפה את התמה.
לגבי הדבר הבא אני אהיה בדעת מיעוט- אני אוהב גם את 2. כי על כל עלילה נוראית (הבת של הקוברה היא די בלתי נסלחת בעיניי) יש עלילה ממש טובה (לירון והכדורגל ואגם, שגם פה אני כנראה בדעת מיעוט אבל בעיניי זו הייתה עלילה מורכבת ועדינה ועשויה נהדר. בתוך הקונטקסט של מה שקרה, אגם ולירון היו מאוד הגיוניים ומערכת היחסים שלהם הייתה מה שהיא הייתה צריכה להיות- בעיקר אינטרסנטית.) וגם אני בחיים לא אתגבר על האושר הצרוף שהוא רחלי נלחמת בנאצים לצלילי "מלכת השושנים", אני לא חושב שאתם מבינים איך אני התחרפנתי כשזה קרה, אני באמת could go on and on על כמה שזה היה מדהים וכיפי ומצחיק ומטורף. אבל המחיקה הזאת בסוף הרסה הכל, ואני חושב שבגלל זה אני גם קצת מתקשה עם העונה השלישית. כאילו היא אחלה וכיפית והכל, אבל זה מרגיש לי שנגיד עם אגם, הם לקחו אותה לכזאת נקודת קיצון בעונה 2 שעכשיו כשהם rebooted her בייסיקלי כבר אין להם ככ מה לעשות איתה והיא משמעותית פחות מורכבת ממה שהיא הייתה וממה שהיא יכולה להיות, ממה שהם כבר עשו ממנה ואז מחקו. וזה מורגש בתוך העלילה של העונה השלישית, בגלל שהיא די פלקטית עכשיו (היא על אותו אקורד של "אני שונאת את אמא שלי ונטמעת בשכונה" בלי להתעמק במשמעות של זה) אז יש לה פחות תפקיד בסיפור. she's pushed to the sidelines, לעלילות המשנה. וגם נגיד מיטל ובן, אני כל כךךך שמח שלמיטל יש אופי עכשיו ושיש לה תפקיד בעלילה (אני ככ סקרן לגלות לאן היא נסעה בזמן!), אבל בן לא מעניין אותי ככ ואני לא מבין את האהבה שיש פה בפורום לזוגיות שלהם. אין פה איזה אהבה גדולה, הוא היה מקסים אליה ויש לו כסף והם יצאו לשני דייטים. אני מניח אבל שלעד לזכותה של עונה 3 יעמדו דורי ורחלי, שעדיין לא קרו אבל הן בדרך.
אז כן, עונה 1 הייתה הכי מוצלחת בעיניי.

למעלה