שאלה

Neta558

New member
לפי מה שידוע לי..

7% צמחונים 0.5% טבעונים. אבל אני לא יודעת לאיזה חלק בעולם זה שייך (לא הגיוני שזה נכון לגבי כלל אוכלוסית העולם). בכל מקרה, זה נתונים ששמעתי לפני כמה שנים.

MooN aka asdfgh

New member
למה לא?!

אם מסתכלים על כל ההינדים בעולם (הודו היא המדינה השניה בעולם מבחינת צפיפות אוכלוסין), זה יכול להיות בהחלט. נחכה שיגיעו דיווחים מדוייקים מהספריה של אלון... :)

לצערי הספרייה שלי לא מכילה ...

את הנתונים הללו... הנתונים מאוד נכונים לעולם המערבי, הסטטיסטיקה בעולם המערבי היא 7-15% צמחונים וכ 0.5-3% טבעונים. בדרום ובמרכז אמריקה הנתונים מאוד שונים לכיוון השלילי, במזרח הנתונים שונים לכיוון החיובי -ובאפריקה קשה מאוד להתייחס לתזונה של האוכלוסייה, לא ברור...

דורון ק

New member
אלון,ברוך השב!../images/Emo98.gif

צוץ וויחץ´!?
יפה!אני רואה שכבר נכנסת לכושר בריצת המעגלים! אורן-אכן,כפי שאלון ציין לא ניתן לדעת בבירור את מספר הצמחונים ברמה הגלובלית.

א.א.אפל

New member
אני חושש

שבשיחה של שנינו על זה אני אמרתי לך את הנתונים האלו, שפורסמו ב"העיר" לפני כשנה, והתייחסו אל אחוז הצמחונים והטבעונים בישראל.

Neta558

New member
כרגיל, אני לא זוכרת ../images/Emo13.gif

אבל לא נראה לי שמשם זכורים לי הנתונים. אני זוכרת שקראתי את זה ממש מזמן... אם אני זוכרת נכון, בטח קראתי את זה באיזה אתר צמחונות. אני אלך לחפש ואעדכן אם אני אמצא משהו.

Neta558

New member
סקרים בבריטניה

<div align=right> General Statistics since 2000: Mintel Meat-Free Foods Report December 2001 Mintel estimates that 5.7% of the population are vegetarian. TGI Annual Survey 2001 Survey of 25,000 adults found 6.5% of those surveyed agreed with statement "I am a vegetarian", 5.7% of the men, 7.3% of the women. ICM Poll for the Daily Telegraph 20-22 April 2001 Poll of 1,005 adults aged 18 and over 9% "don´t eat meat", 7% of men, 10% of women. NOP Poll for the National Consumer Council, 30 March - 1 April 2001 Poll of 1001 adults With the foot & mouth outbreak in mind, have you changed or are you considering changing your eating habits? Yes - 23% If so, in what way have you or would you change your eating habits? Stop eating meat - 29%, Stop eating red meat - 35% NOP Poll for The Sunday Times, 15-16 March 2001 Poll of 1,426 adults 12% reported they had already given up eating meat, a further 26% say they will eat less meat or none at all (30% women, 22% men). ICM Poll for Today Programme, March 2001 Poll of over 1000 adults Which of the following best describes you? A meat eater - 87%, Vegetarian "who eats fish" - 7%, Vegetarian - 2%, Vegan - 3%. How long have you bean a vegetarian? Always - 17%, Quite some time - 56%, Quite recently - 27% Would you consider not eating meat? Yes - 32% Mail on Sunday MORI Poll, March 2001 Poll of 503 adults aged 18 plus Since the Foot & Mouth outbreak, have you...? Eaten less meat than usual - 11% Eaten more meat than usual - 0% Don´t eat meat - 10% Food Standards Agency, Consumer Attitudes to Food Standards Report, October-December 2000 Face to face interviews of 3,153 householders 5% of households surveyed contained a completely vegetarian member - including 1% vegan; 6% in England, 3% in Wales, Scotland and Northern Ireland. 7% had a "mainly vegetarian" member who ate fish but no meat. Taylor Nelson Poll for the RSPCA, June 2000 A survey of 1000 adults 5% did not eat meat An additional 4% did not eat red meat 3% ate meat just once a week or less 25% said farm animal welfare was their number one priority when choosing fresh meat 80% said they would like to see better welfare conditions for Britain´s farm animals </div>

vegan

New member
נתונים מישראל

10% מהנשים מחשיבות עצמן צמחוניות ו6% מהגברים (כלומר 8% מהאוכלוסיה). מתוך אלה, 45% אינם צמחונים מוחלטים ואוכלים לעיתים חיות (למשל בחתונות או בר מצווה). זה משאיר 4.4% צמחונים מוחלטים. הנתון מבוסס על סקר של משרד הבריאות משנת 2000 עם 2000 נשאלים בגילאי 25-60. השמטת הגילאים הצעירים מקטינה ככל הנראה את כמות הצמחונים שנמדדה בסקר. ניתן להעריך שיחד עם הגילאים הצעירים, אחוז הצמחונים גבוה יותר. למרות כל הקיטורים, המצב בישראל הוא מהטובים (או מהפחות גרועים) בעולם המערבי. ברור שהמצב שונה לחלוטין מהסטטיסטיקה העולמית. רוב העולם הוא צמחוני ואף טבעוני או קרוב לכך. אכילת חיות היא "לוקסוס" שלהעולם המערבי העשיר. גידול מזון מהחי עבור אדם אחד גוזל מזון צמחי מ10-20 אנשים. הרעבים בעולם השלישי היו שמחים אם היה להם מזון צמחי בשביל עצמם ובוודאי שאין להם כדי להאכיל בעלי חיים. גם כאשר מדובר על דרום אמריקה הידועה באכילת חיות, אני כלל לא בטוח שזה מאפיין את ההמונים הרעבים ללחם. התירס נראה לי כמרכיב מרכזי הרבה יותר בקרב רוב האוכלוסיה (לא אלה שרואים בטלנובלות).

דור המחר כבר בחר?

(מרצ! אה, לא זה קמפיין אחר מ 99...
) אהמ... התכוונתי להגיד שדור המחר כבר בחר - צמחונות \ טבעונות... ושוב פעם המדינה המושלמת והמדהימה שאני מתחיל לפתח סגידה אדירה אליה שבדיה היא בין המוביליות מכלל האוכלוסייה (7%...) אבל עם הערה שבחלק מבתי הספר בשבדיה מעל שליש מהתלמידים הם צמחונים! הרי! הידד! עוד מובילות הן בריטניה וגרמניה! צריך עתה לשמור על כל דור המחר הזה, ואנחנו עוד נשתלט על העולם! (יחד עם מרגלית בשביל נטע!)

haleth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נטע

כדאי להוסיף לקישורים / מאמרים. * נטע, המקלדת מתנגנת בשמך* (ליקוק על החשבון, תרשמי!)

למעלה