שאלה
היי,
לא יודע אם זה הפורום הנכון ..אבל בכל זאת אשאל.
אם אני מבשל לעצמי במוצש אוכל לעבודה למשך כל השבוע (קשה לי להכין בבקרים)
האם אחרי שאני מסיים במוצש להכין , האם כדאי להקפיא ואז להוציא כל ערב לפני?
או שפשוט לשים במקרר וזהו?
זאת אומרת, אם נגיד הכנתי לי את הפרגית והחזה עוף במוצש...
ואני יודע שאני הולך לאכול מחר את הפרגית....אז ברור שאשים במקרר בלילה,
אבל אם את החזה עוף אני אוכל רק ביום רביעי....
אז זה משנה אם אשים אותו מוכן וסגור במקרר או במקפיא ?
מה דעתכם?
היי,
לא יודע אם זה הפורום הנכון ..אבל בכל זאת אשאל.
אם אני מבשל לעצמי במוצש אוכל לעבודה למשך כל השבוע (קשה לי להכין בבקרים)
האם אחרי שאני מסיים במוצש להכין , האם כדאי להקפיא ואז להוציא כל ערב לפני?
או שפשוט לשים במקרר וזהו?
זאת אומרת, אם נגיד הכנתי לי את הפרגית והחזה עוף במוצש...
ואני יודע שאני הולך לאכול מחר את הפרגית....אז ברור שאשים במקרר בלילה,
אבל אם את החזה עוף אני אוכל רק ביום רביעי....
אז זה משנה אם אשים אותו מוכן וסגור במקרר או במקפיא ?
מה דעתכם?