שאלה

כ חיים

New member
מטבעות המנדט

עד כמה שידוע לי מטבעןת המנדט משנת 1947 הושמדו ברובם כך שהמטבע שבידך אמור להיות נדיר. כמה שווה איני יודע להגיד, מניח שיש כאן כאלה שמתמצאים ויענו לך בהמשך.

powo

New member
הבנתי שבאליבבא אפשר לרכוש מטבעות מנדט 1947

מבלי לראות בטוח מזוייף

גלעד133

New member
מטבע 2 מיל 1947

הסיכוי שהוא אמיתי הוא קלוש ביותר. אני לא מכיר אף אחד שראה כזה במו עיניו. אם הוא אמיתי אתה קונה את ת"א רבתי אולי בתוספת ר"ג. אינני יודע מי יכול לבדוק ולאשר אותו אולי חברת דירוג - גם זה בספק. יש אינספור זיופים בנושא

תשובה

הנושא נבדק בידי *מומחה* ובידי בדיקות רבות מהאינטרנט ומספרים, והמטבע עליו אני מדבר אמיתי

נטע זר 1

New member
מטבע 2 מיל 1947

קיימת כמות מזערית של מטבעות 1,2,5 מיל משנת 1947 , שנגנבו מהכמות הכללית שהושמדה.
מדי פעם מופיעה מטבע כזו במכירה פומבית ומשיגה 15 - 20 אלף דולר
לא לשכוח- מדובר ברכוש גנוב!!!

Suki333

New member
אם הוא נבדק בידי מומחה (עם כוכביות) ועשית בדיקות רבות אז מה

הטעם שמצאת לשאול פה בפורום? אתה כבר יודע כל מה שאתה צריך לדעת

ואני רק שאלת תם, אם המומחה

מספיק מומחה כדי לקבוע שזה מטבע מקורי באיכות מדהימה אז הוא לא מומחה דיו כדי לדעת כמה הוא שווה ומה עושים איתו?

** מה שמזכיר לי שגם לי יש איפה שהוא מטבע של 2 מיל, לא זוכר של איזו שנה.

אספן 3

New member
לי זה מזכיר

שמעולם לא ראיתי מטבע של 2 מיל. יש לי כמה מטבעות של 1 מיל, שהגיעו מהדור הקודם, ולאור מה שנכתב כאן אני מתכונן לבדוק אם יש ביניהם אולי מטבע מ-1947. אני לא חושב שיש סיכוי ממשי לכך, אבל מי יודע...

powo

New member
למי שמעוניין לרכוש מטבע 2 מיל 1947

יכול לקנות באליאקספרס במחיר של 2.5 שקל צריך להקליד מטבעות 1947 ולדפדף

powo

New member
והתמונה

סליחה זה 9 ש"ח לא מצליח להעביר את התמונה

אספן 3

New member
כן, אבל אם רוצים מטבע מקורי...

מעניין אם מי שמוכן/מסוגל לשלם את המחיר שצוין כאן עבור מטבע מקורי יכול להיות באמת בטוח שהוא לא רוכש מטבע מזויף.

תנוח דעתך
המטבע שברשותך אינו אמיתי.
אף מטבע אמיתי כזה לא הגיע לשוק מעולם. יש אחדים במוזיאון בלונדון, והיתר הושמדו.

גלעד133

New member
מטבע 2 מיל 47

לא רוצה להיות משבית שמחות. 15000 - 20000$ למטבע כזה זה כסף קטן. לא מצליח לזכור - ואני לא בן 18 - ב 40 שנים האחרונות מכירה של מטבע כזה אפילו לא אצל רוזנבלום או ב heritage ואם לא שם אז איפה ? בג'נין ????????? שווה לנסות בבית מכירות קדם אולי הם יוכלו לעזור ולהפנות למישהו שיודע למרות שאני בספק. מטבעות מיל רגילות של ישראל speciman נמכרות באלפי דולרים אז 2 מיל 47 ??? אין לו מחיר

powo

New member
מטבע 2 מיל שנת 1947

נמכר במכירה אצל בהזדמנות בתאריך 6.12 .נמכר ב 80 דולר.ומצויין שכנראה זה מזוייף.ואם זה לא אתה .אז שיחקת אותה

גלעד133

New member
היי אברם

המטבע לא "כנראה" מזויף. חברת האשראי קבעה בוודאות שהוא מזויף. בגילנו המופלג אנחנו [אני לפחות] כבר לא מאמינים בניסים ובסיפורי פיות. בעל המטבע כנראה כן. יבושם לו ובשבילו אני מקווה שאני טועה אבל אין מצב.

למעלה