שאלה....

שאלה....

לדעתכם, אם תהיה הסלמה בשטחים למי זה יוסיף לבחירות? לשמאל או לימין? אני יודע זאת שאלה קצת מוזרה, אבל מעניינת!

EverMan

New member
בסופו של דבר , אחרי

שנים רבות לשמאל. כי לעם ימאס מהאימפוטנציה והצבאיות של הימין ... אבל בטווח הקרוב לימין , כי העם רוצה משהו מיידי , והוא עדיין מאמין שזה אפשרי.

N a V e

New member
לעם נמאס מהימין?

בצער רב אני אומר שאני חולק עליך כאן. העם רוצה כרגע רק נ-ק-מ-ה בטרור ולא חושב על התוצאות של אותה נקמה.הוא גם מאמין שהטרור הוא כל העם הפלשתיני. בנוסף,הוא גם מפחד מהמילה "שמאל".כידוע,הליכוד מובילים בסקרים באופן ברור,למרות שהמצע המדיני שלהם מאוד דומה למצע של העבודה.אני באופן אישי מאמין כי העבודה יכולה ליישם את המצע הזה,והליכוד ממש לא.

EverMan

New member
סלח לי , להיכנס בערבים= ימין ?

לא ולא. רצון לשמור על השטחים שווה ימין. להיכנס בערבים זה להיות ביטחוניסט , אין כל קשר לימין. נא לסדר את המושגים בראש. אין כל קשר בין שמאל וימין לבין ביטחון. אלו מושגים שונים שיכולים ללכת במינונים שונים.

N a V e

New member
אני מאמין שבקרוב מאוד

כל גוש הימין יזוז כמה מטרים עוד יותר ימינה. וזה נאמר בעיקר לגבי הליכוד.

N a V e

New member
תבין,ככה העם רואה את זה היום

העם לא רואה את השמאל כמי שיכול לתת ביטחון.מעין סטיגמה שכזו שנוצרה. וזה ממש לא כך.

EverMan

New member
זה רק עניין של קמפיין...

אם השמאל יעשה אותה שטיפת מוח , זה יהיה הפוך.

N a V e

New member
אז אתה מעריך שדעת הקהל

יכולה להשתנות ב-180 מעלות מקמפיין מוצלח של העבודה?! אם אתה שואל אותי,דעת הקהל בארץ מורעלת היום מאוד,ויקח שנים,אם בכלל,להזיז אותה.

EverMan

New member
איך ?

מספיק שתראה את כל החרא ששרון עשה במשך השנים .. תוסיף על זה אתה המצע של העבודה וכל מה שעשינו ... לאמת אי אפשר להתכחש.

N a V e

New member
בוודאי שאפשר להתכחש לאמת

תבין,הליכודניקים מאמינים שהקדנציה של שרון הייתה טובה. זה מה שמאפיין אותם.הם הולכים אחרי המנהיג שלהם תמיד,באש ובמים. ככה זה,עינבר.ואם יהיה שינוי,אני בספק גדול אם זה יהיה לטובת העבודה.

N a V e

New member
אגב,עינבר,אני רואה שאתה בכחול../images/Emo13.gif

מה שאומר שגם אתה מנהל עכשיו...מזל"ט ובהצלחה גם לך.

EverMan

New member
דבר ראשון תודה ../images/Emo13.gif

דבר שני , הליכודניקים לא חושבים ששרון טוב ! אין כמעט ליכודניקים - תפנים. האנשים התפקדו לליכוד רק בגלל שקרים וטובות אישיות ובגלל שהם הולכים לקחת בבחירות - בשביל הג´וב. להיות מקורבים. תבין את ההגיון - אתה גורם למפלגה לנצח - כי שמעת שהיא הולכת לנצח - ובכך משיג ג´וב. איפה ההגיון פה ?

N a V e

New member
אמממ

עבורי כל מי שמתפקד לליכוד הוא ליכודניק...
ואגב,גם לפני התקופה הזו,היתה התפקדות גדולה לליכוד. אני בכל אופן בספק עד כמה תעמולה מוצלחת מצד יו"ר העבודה שיבחר תוכל לסייע לו להחזיר את המנדטים הביתה...

למעלה