תודה
זה שאבא יהודי לפי היהדות לא תופס כלל היא גויה ,קודם כל חוק השבות לא היה במשאל עם,מאמין שאם זה היה עומד לבחירת הציבור 90 אחוז לא רוצים לראות כאן גויים עולים בהמונהם,עשו את זה כביכול שלא יהיו משפחות מופרדות ,אבל אם מעלים לכאן בן דוד שהוא גוי לגמרי אז זה לא מתאים,כנל גם לגבי הפלשמורה האתיופים מי שהתנצר מרצונו החופשי וכו שישא באחריות ולא יעשה לי הצגה עם כיפה ותקשורת שאחשוב שיש לו קשר ליהדות!
יש הבדל בין ישראלים לבין יהודים,למשל ערבי ישראלי זה ערבי פלסטינאי אין לו קשר למושג ערבי ישראלי,הוא פשוט חי תחת אחריות מדינת ישראל,גם לא ממש נכנה אותו אזרח כי הוא לא הכי משלם מיסים ובונה לפי החוק כמו כל אזרח נורמטיבי !
שוב כיהודי אני יכול וצריך להתרעם שעולים כאן לא יהודים,זה משפיע על חיי וכו אני לא צריך לבדוק הכרות עם עולה חדשה גם אם היא מארצות הברית ולא ארתודכסית את יהדותה וכו,גם אם הוריה בחרו להיות רפורמים ,ואם היא בחרה להיות רפורמים ורוצה נישואים איתי היא תצטרך ללמוד ולהיות שייכת לזרם הארתודוכסי או דתי לאומי.
אני עליתי כי זאת מדינת העם היהודי הכונה סבי וסבתי,הם עשו מהלך גדול רגלית ומתוך בחירה וסכנות רבות ,ולא התבוללו ולא חיכו 70 שנה שיפלו החומות בברית המועצות ,פשוט עשו מהלך מסוכן רגלית כדי לעלות לכאן מתוך אהבת הארץ והמסורת ואמונה יהודית ,ולא להיות נתמכי ביטוח לאומי או תומכי התבוללות עם ערבים נוצרים וכו