שאלה

אגמית1

New member
שאלה

היי לכולם, היום ראיתי את הפורום לראשונה וכל כך שמחתי שיש דבר כזה. גם ךי יש חמות מהסוג המעצבן ביותר וכנראה שמצאתי את המקום לספר על כך. חמותי סבורה שעצם העובדה שהיא ילדה את בנה מקנה לה זכות טוטאלית למדליה ואות הוקרה לכל החיים. היא אינה שוכחת לציין את זה אף פעם, כל הזמן היא נעלבת כי שכחו אותה, כי לא מספרים לה, כי היא לבד... אני אישית לא מסוגלת לדבר איתה בטלפון יותר מ- 5 דקות כי איכשהו כל שיחה מתגלגלת לאיך היא כזאת מסכנה והיא לבד. כל דבר נאמר 100 פעם ואין לי כוחות נפשיים לדבר איתה. מה היא עושה כדי לא להיות לבד?-היא שמרה על הנכד היחיד שלה (2.8) בערך 5 פעמים במשך כל תקופת חייו (וגם זה אחרי ריב גדול שהיא לא מוכנה לעזור.) האישה עובדת 4 ימים בשבוע ומאוד עייפה כל הזמן (בת 51). כל פעם שאנחנו מגיעים אליה היא לוקחת אותו על הידיים ואומרת- "הוא נורא קל, למה אתם לא מאכילים אותו?" מדבר כזה אני פשוט מקבלת את הקריזה של החיים. את לא עוזרת, אז לפחות אל תעבירי ביקורת! אמא שלי נותנת את החיים בשביל הילד הזה וזאת רק לא מרוצה כל הזמן. אנחנו זוג צעיר (מאוד) וזקוקים לעזרה. אני לא מצפה ממנה לעזרה כלכלית, אבל לא נראה לכם שזה דבר בסיסי קצת להיות עם הנכד? לפחות להציע? מצד שני, אני לא רוצה שהיא תעשה לו טובה שהיא איתו כי ילד מרגיש דברים כאלה ויכול להרגיש לא רצוי. טוב נראה לי ששפכתי יותר מדי לפעם הראשונה, סליחה על הבלגן, ערב טוב לכולם.

בולי27

New member
ברוכה הבאה אגמית ../images/Emo24.gif

אם תדפדפי קצת אחורה, תגלי שמרבית הבנות פה סובלות מאותן תסמונות בדיוק! אולי תצליחי כמונו להתנחם מעצם העובדה, שאת לא לבד... אם זה לא ינחם אותך תוכלי למצוא סיפורים פי אלף יותר מזעזעים... בכל אופן, זה המקום להתבכיין קצת, להתלונן קצת, לקלל (בשפה יפה) קצת, ובעיקר לתת כתף אחת לשנייה ולהגיד "את לא לבד..." אנחנו מבינות אותך (מאוד)! אז ברוכה הבאה ותחזיקי מעמד!!!

אגמית1

New member
../images/Emo41.gifתודה רבה

האמת היא שאני לא שמה עליה יותר מדי כי אנחנו לא תלויים בה וגם בעלי מבין טוב מאוד מה היא שווה. הוא רואה כמה כל המשפחה שלי עוזרת וההבדל ברור. מה גם שהיא בקושי גידלה אותו- או שהוא היה זרוק אצל הסבתא או בגיל 16 כבר שמו אותו בפנימייה. מה שהכי מדהים זה איך הוא נהיה כזה אבא נפלא (והוא באמת 10 בקטע הזה) אצל כאלה הורים דפוקים. עוד לא סיפרתי על אבא שלו, שהוא יכול לספק חומר לפורום שלם בפני עצמו.
בכל מקרה תודה על התגובה המהירה

הגנובה

New member
ברוכה הבאה!!

אגמית יקירתי... את לא לבד! אני יודעת שזו לא נחמה אבל אין מה לעשות... כל בחורה חדשה שנכנסת לפורום תקבל את אותו המשפט בדיוק בתחילת ההודעה! - זהו מין טקס חניכה שכזה! ליבי, ליבי איתך! אבל האישה לא ידעה להיות אמא... את רוצה שהיא תדע איך להיות סבתא? למען האמת אני חושבת שזה די אבוד מראש לנסות ללמד אותה איך להיות כזו - ועוד יותר חבל לבזבז אנרגיות על נסיונות כושלים ועצבים המתלווים להם! לכן... קחי הכל בקלות! תהני מבעלך ילדך והורייך! בהצלחה! ונתראה בפורום!

למעלה