שאלה

פנינית3

New member
שאלה

אנחנו הורים ל-2 אחד בן 12.5 ושני בן 10 הגדול סיים כיתה ז למחוננים ואנחנו מתכננים לעבור לאילת כנראה בעוד שנה ,האם יש כיתת מחוננים/מצטינים?האם יש מסגרות העשרה בבתי ספר למחוננים? תודה
 

harhanegev

New member
בבקשה :

יש תוכנית של יום בשבוע למחוננים (כמדומני לגיל של חט"ב), בתיכון כבר יש אפשרות ללימודים משולבים עם קמפוס אילת של אוניברסיטת בן גוריון. אולי אתם רוצים שאני אקשר ביניכם לבין משפחה שאני מכיר אישית עם ילד מחונן שעולה ל-י"ב ומכירים את המסגרות יותר טוב ממני ? אגב, באיזה אזור באילת אתם מתכוונים לגור ?
 

פנינית3

New member
קודם כל תודה על המידע

אני עדיין לא יודעת איפה נגור בדיוק,אני יודעת שיש שכונה יחסית חדשה שנקראת שחמון אבל מעבר לזה לא ידוע לי פרטים לגבי שכונות,אני אשמח לקבל פרטים נוספים וכל מידע נוסף. תודה פנינה
 

harhanegev

New member
אגב, לשחמון יש יתרונות וחסרונות :

יתרונות: [1] הרבה משפחות ומעט בודדים/בודדות/עובדים זרים/ערבים וכו'. [2] בניה חדשה. חסרונות: [1] אין כמעט צל, כי העצים חדשים כמו כל השכונה. [2] רחוק יחסית ממרכז העיר ומהרבה מקומות חשובים, וגם אם תגידי "אבל יש לנו רכב", אני מניח שאין רכב צמוד עם נהג לכל ילד וילדה.
 
למעלה