שאלה

Noyka0

New member
מה הכי הרבה זמן שהשארתם חתול לבדו בבית, ותחת אלו תנאים? תודה

Yukita

Active member
מנהל
מה הכי הרבה זמן שהשארתם חתול לבדו בבית, ותחת אלו תנאים? תודה
חתול בריא שאיננו גור קטן אפשר להשאיר בבית עם ביקור יומי של מישהו שמחליף מים, שם אוכל ומנקה את ארגז החול - אפשר להשאיר די הרבה זמן, גם חודש פלוס. גורים קטנים צריכים יותר השגחה (מסתבכים יותר במעשי שובבות, "נכבים" מהר יותר אם פוגעת בהם בעיה בריאותית) אבל בערך מגיל 5-6 חודשים הסיכון יורד.

אם הכוונה היתה לזמן במהלך היום ולא לשאלת נסיעה לחופשה, חתולים יכולים להישאר בבית במהלך היום די הרבה שעות, כמובן עם אוכל ומים וכו'. גור צעיר מאוד כדאי להגביל לחדר כדי שלא יסתבך. גור שאוכל לבד אוכל יבש ועושה צרכים לבד ואינו זקוק להאכלות - יכול להישאר בבית במהלך יום העבודה, הכל בסדר.

אלישבע777

Well-known member
אם אני זוכרת היטב, אז קרה שנאלצתי להשאיר את החתול ( הבוגר ) שהיה לי, שני לילות כלומר שלושה ימים. עם מספיק אוכל ומים, אבל ללא השחה או פינוי הגללים בארגז. החתולים, אוהבים כשאנחנו על ידם, אבל לא נורא סובלים מבדידות. חתול בוגר בריא, יכול להסתדר יפה אפילו יותר זמן לבד, אבל בהחלט לא רצוי. לעולם אין לדעת מה יכול לקרות. לגבי גור, לא הייתי משאירה לבד גור פחות משלושה חודשים יותר מיממה וגם זה רק אם אין ברירה. גם כשאנחנו נמצאים בבית, חתולים לא פעם רוצים את השקט שלהם, אוהבים לישון ולשחק לבד.
בעניין הזה, הם אינם דומים לכלבים בכלל. כלב לבד הוא כמו תינוק לבד. כלב מרגיש את הבדידות. חתול דווקא אוהב קצת להיות עם עצמו. הבעיה שאנחנו לא שקטים כשהוא לבד...

למעלה