האם האוזניות בלוטוס הלבנות ששמים באטזן ,האם זה מעביר קרינה? תודה
Y Yakir4179 Well-known member 10/1/22 #1 האם האוזניות בלוטוס הלבנות ששמים באטזן ,האם זה מעביר קרינה? תודה
S SHERME Well-known member 10/1/22 #2 נכתב ע"י Yakir4179: האם האוזניות בלוטוס הלבנות ששמים באטזן ,האם זה מעביר קרינה? תודה לחץ כדי להרחיב... כן הרבה פחות מהטלפון עצמו יש אוזניית בלוטות' עם תפסן ששמים על הבגד שיוצא ממנו חוט עד האוזן הכי טוב אוזניות חוט עם דיבורית אפשר גם להשתמש עם ספיקר נערך לאחרונה ב: 10/1/22
נכתב ע"י Yakir4179: האם האוזניות בלוטוס הלבנות ששמים באטזן ,האם זה מעביר קרינה? תודה לחץ כדי להרחיב... כן הרבה פחות מהטלפון עצמו יש אוזניית בלוטות' עם תפסן ששמים על הבגד שיוצא ממנו חוט עד האוזן הכי טוב אוזניות חוט עם דיבורית אפשר גם להשתמש עם ספיקר
Y Yakir4179 Well-known member 10/1/22 #3 נכתב ע"י SHERME: כן הרבה פחות מהטלפון עצמו יש אוזניית בלוטות' עם תפסן ששמים על הבגד שיוצא ממנו חוט עד האוזן הכי טוב אוזניות חוט עם דיבורית אפשר גם להשתמש עם ספיקר לחץ כדי להרחיב... היי תודה שלח לי לינק דוגמא תודה
נכתב ע"י SHERME: כן הרבה פחות מהטלפון עצמו יש אוזניית בלוטות' עם תפסן ששמים על הבגד שיוצא ממנו חוט עד האוזן הכי טוב אוזניות חוט עם דיבורית אפשר גם להשתמש עם ספיקר לחץ כדי להרחיב... היי תודה שלח לי לינק דוגמא תודה
S SHERME Well-known member 11/1/22 #5 נכתב ע"י Yakir4179: היי תודה שלח לי לינק דוגמא תוד לחץ כדי להרחיב... Value אוזניות BT עם תפסן וחוט נמשך APEX אוזניות BT עם תפסן וחוט נמשך SAMSUNG אוזניות חוט דיבורית USB-C SAMSUNG אוזניות חוט דיבורית USB-C נערך לאחרונה ב: 11/1/22
נכתב ע"י Yakir4179: היי תודה שלח לי לינק דוגמא תוד לחץ כדי להרחיב... Value אוזניות BT עם תפסן וחוט נמשך APEX אוזניות BT עם תפסן וחוט נמשך SAMSUNG אוזניות חוט דיבורית USB-C SAMSUNG אוזניות חוט דיבורית USB-C
זאדק הערס הפולני Active member 10/1/22 #4 הכל העיקר לא ספיקר .. נמאס מבהמות שצועקים בקולי קולות ברחוב ובמיוחד באוטובוס וכולנו מסביב צריכים לשמוע את השיחה שלהם. אוזניות מכל סוג או טלפון ישירות באוזן גם ככה הקרינה מהאוזניות BT לא מזיקה משיחות מזדמנות .. אלא אם כן אתה מדבר כמה שעות רצוף
הכל העיקר לא ספיקר .. נמאס מבהמות שצועקים בקולי קולות ברחוב ובמיוחד באוטובוס וכולנו מסביב צריכים לשמוע את השיחה שלהם. אוזניות מכל סוג או טלפון ישירות באוזן גם ככה הקרינה מהאוזניות BT לא מזיקה משיחות מזדמנות .. אלא אם כן אתה מדבר כמה שעות רצוף
ק קר לי בך Well-known member 11/1/22 #6 נכתב ע"י Yakir4179: האם האוזניות בלוטוס הלבנות ששמים באטזן ,האם זה מעביר קרינה? תודה לחץ כדי להרחיב... כן, גם המנורה שאתה מדליק כדי להאיר חדר חשוך מעבירה קרינה.
נכתב ע"י Yakir4179: האם האוזניות בלוטוס הלבנות ששמים באטזן ,האם זה מעביר קרינה? תודה לחץ כדי להרחיב... כן, גם המנורה שאתה מדליק כדי להאיר חדר חשוך מעבירה קרינה.