בווצאפ אני משום מה לא רואה סטורי של הרבה מאנשי קשר שלי אך מגדירים את הנושא בווצאפ? תודה
Y Yakir4179 Well-known member 14/4/22 #1 בווצאפ אני משום מה לא רואה סטורי של הרבה מאנשי קשר שלי אך מגדירים את הנושא בווצאפ? תודה
Y Yakir4179 Well-known member 15/4/22 #3 נכתב ע"י blzvi: סטורי ב WA זה משהו חדש? תבדוק לפני שאתה שואל. לחץ כדי להרחיב... סטורי בווצפא אני רואה כרגע רק 7 אנשי קשר יש לי 500 למה אני לא רואה את הרוב?
נכתב ע"י blzvi: סטורי ב WA זה משהו חדש? תבדוק לפני שאתה שואל. לחץ כדי להרחיב... סטורי בווצפא אני רואה כרגע רק 7 אנשי קשר יש לי 500 למה אני לא רואה את הרוב?
B blzvi Active member 16/4/22 #4 עדיין לא הבנתי מה זה סטורי למטה בוואטסאפ יש עיגול ירוק עם אייקון של הודעה. תלחץ וצרף עוד איש קשר כרצונך. השבעה הם אלה שהתכתבת איתם.היתר טרם התקשרת איתם קבצים מצורפים oe.jpg KB 60.9 · צפיות: 2
עדיין לא הבנתי מה זה סטורי למטה בוואטסאפ יש עיגול ירוק עם אייקון של הודעה. תלחץ וצרף עוד איש קשר כרצונך. השבעה הם אלה שהתכתבת איתם.היתר טרם התקשרת איתם
Y Yakir4179 Well-known member 16/4/22 #5 היי אני מעלה תמונות לווצאפ,וזה מפליא למה אני לא רואה עוד אנשי קשר עם סטורי ,זה מןגדר אצלי שכולם רואים חוץ מימי שהגדרתי שלא יראה
היי אני מעלה תמונות לווצאפ,וזה מפליא למה אני לא רואה עוד אנשי קשר עם סטורי ,זה מןגדר אצלי שכולם רואים חוץ מימי שהגדרתי שלא יראה