האם הפנייה "אם יורשה לי" מעידה על סנוביות מצדי?
גלעד0011 Active member 25/9/22 #2 נכתב ע"י dory30: האם הפנייה "אם יורשה לי" מעידה על סנוביות מצדי? לחץ כדי להרחיב... בדיוק ההיפך. "אם יורשה לי" זה פניית נימוס
נכתב ע"י dory30: האם הפנייה "אם יורשה לי" מעידה על סנוביות מצדי? לחץ כדי להרחיב... בדיוק ההיפך. "אם יורשה לי" זה פניית נימוס
1_JFK_1 Active member 8/10/22 #4 נכתב ע"י גלעד0011: בדיוק ההיפך. "אם יורשה לי" זה פניית נימוס לחץ כדי להרחיב... בהחלט. בדיוק כמו הפתיח "לדעתי הצנועה".....
נכתב ע"י גלעד0011: בדיוק ההיפך. "אם יורשה לי" זה פניית נימוס לחץ כדי להרחיב... בהחלט. בדיוק כמו הפתיח "לדעתי הצנועה".....
dory30 Well-known member 25/9/22 #3 בדיוק ההיפך. "אם יורשה לי" זה פניית נימוס לחץ כדי להרחיב... גם תלוי למי אתה אומר, באיזה הקשר ובאיזה טון.
בדיוק ההיפך. "אם יורשה לי" זה פניית נימוס לחץ כדי להרחיב... גם תלוי למי אתה אומר, באיזה הקשר ובאיזה טון.
פ פילוסוף רוחני33 Well-known member 8/10/22 #5 למה שתעיד על התנשאות? אתה מבקש רשות לבצע דבר מסוים. אם אתה חושב שמתאים לבקש רשות, זה מנומס ויפה מאוד.
למה שתעיד על התנשאות? אתה מבקש רשות לבצע דבר מסוים. אם אתה חושב שמתאים לבקש רשות, זה מנומס ויפה מאוד.