מקורי S AMOLED LTPO כולל החלפת סוללה מקוריתמסך מקורי לגלקסי 22 אולטרא פלוס כמה עולה כיום ?
כנס לאחד מ50 הסניפים של סאני/סמסונג ישראלתודה רבה אציין זאת מבפני החנות ,אז הוא צריך להחליף לי סוללה גם?
כנס לאחד מ50 הסניפים של סאני/סמסונג ישראל
תסביר להם שאתה רוצה להחליף מסך בULTRA למסך מקורי חדש
תאמר להם שהמחיר שפורסם באתר שלהם באינטרנט הוא 1080 שקל
ותגיד להם שבערכת המסך המקורית יש גם סוללה מקורית שהם חייבים להחליף לך
אין בחנות פרטית אפשרות להחליף למסך מקורי תוצרת סמסונג מסוג S AMOLED LTPOרגע ואם רכשתי מחנות פרטית,הם גם מחוייבים להחליף לי סוללה?
אין בחנות פרטית אפשרות להחליף למסך מקורי תוצרת סמסונג מסוג S AMOLED LTPO
רק בסאני ישראל ב50 סניפים שלהם ורק אצליהם מקבלים סוללה חדשה
בשאר החנויות מוכרים מסך מסוג LCD בלבד ללא סוללה במחיר 930 שקל ממש בזבוז כסף
תגיד מי מוכר בארץ את הנרתיק הזה אחי?אין בחנות פרטית אפשרות להחליף למסך מקורי תוצרת סמסונג מסוג S AMOLED LTPO
מה מיוחד בסאם לאוד,אם החנות מזמינה את המסך הזה לא אמור להיות להם בעיה נכון?אני אבדוק בעוד חנות פרטית לגבי המסך הזה ואעדכן
חלופי משמע LCD אלו סוג מסכים שיש בטלפונים זולים של סמסונג A12/A13/M13/A23ומה הבדל בין 2 המסכים? נראה איזה חלופי הם יתנו לי
חלופי משמע LCD אלו סוג מסכים שיש בטלפונים זולים של סמסונג A12/A13/M13/A23
ב930 שקל ללא סוללה, כאשר בפועל המחיר האמיתי של המסך הוא 100$, והם מבקשים עליו 930 שקל רק כי הם יכולים, אחריות על התיקון כפי הנראה לא שווה כלום
מסך LCD הרבה פחות צבעוני ומהירות התגובה בSPEN הרבה יותר איטית
ובנוסף הוא צורך יותר אנרגיה מהסוללה
מסך מקורי סופר אמולד LTPO
הינו מסך זהה למסך שרוכשים את הטלפון כחדש
מבחינת צבע מדובר בעולם אחר מהירות התגובה בSPEN כפי שצריכה להיות
מקבלים סוללה חדשה
המחיר 1080 שקל אצל היבואן הרשמי סאני עם אחריות מעולה
יש אבא ואמא למקרה שיהיו בעיות יש עם מי לדבר
1100 המחירהיי אני דיברתי עם צוות החנות והסברתי לו ואת הדגם שכתבת לי ,הוא אמר שהוא שם רק מסך מקורי כמו שציינת ,מעניין אך ניתן לבדוק את זה
אלך לסאני לראות אם יזהו אם זה מסך מקוריהיי אני דיברתי עם צוות החנות והסברתי לו ואת הדגם שכתבת לי ,הוא אמר שהוא שם רק מסך מקורי כמו שציינת ,מעניין אך ניתן לבדוק את זה
גם סאני צריכים להשתפר 10 ימי תיקון עם מכשיר חלופי שאולי ללא ווצאפ וכו זה משבית אותי בעבודההיי אני דיברתי עם צוות החנות והסברתי לו ואת הדגם שכתבת לי ,הוא אמר שהוא שם רק מסך מקורי כמו שציינת ,מעניין אך ניתן לבדוק את זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.