שאלה...

J To The Lo

New member
שאלה...

למה באמ טי וי הרגיל יש מלא פופ בריטי מלוקק ומעצבן(סליחה מראש לחובבי המוזיקה הבריטית המלוקקת)?כאילו לפני שהיה לי אם טי וי בייס, הייתי מתה משעמום כי אני אוהבת היפ הופ, אז אני צריכה לראות קולדפליי וכו?אני לא מבינה למה הם מתחשבים רק באוהבי הפופ ולמי שלא מתאים לו צריך לקנות ערוץ נפרד.. זאת אומרת- צריך איזון בין הפופ-רוק-ראפ..כי יש כאלה שפשוט נמאס להם לראות הולי ולאנס,רובי,קיילי ושות´. התנצלות ל: אוהבי פופ בריטי.. אוהבי קולדפליי.. ואוהבי הולי,רובי,קיילי..

jerri

New member
MTV אירופה (../images/Emo6.gif) מקבל תכתיבים בעיקר

מחברות התקליטים הגדולות (המייג´ורים), בגלל זה למשל אמנים בחברות עצמאיות מקבלים פחות חשיפה (קיילי, לידיעתך, מקבלת חשיפה מאד נמוכה עם הסינגל החדש) וכמות ההיפ הופ יחסית להצלחת הז´אנר היא ממש לא נמוכה. אותו דבר אני יכול להתלונן על כמות הרוק שמשדרים (שהיא באמת מוגזמת) או על כמות היפ הופ. אני מניח שזה גם תלוי בשעות שאת נוהגת לצפות. בכלל בMTV אירופה אין כמעט פופ בריטי (ליברטי אקס וכו´), וחובבי הפופ הבריטי יכולים למצוא אותו בMTV אנגליה. כנ"ל היפ הופ, מכיוון שבייס הוא ערוץ עצמאי עם תקציב נפרד, הוא יכול להרשות לעצמו להביא חומרים יותר מושקעים ולא זבל ממוחזר מMTV ארה"ב.

למה מי שרוצה לראות חדשות

הולך לCNN? למה מי שרוצה תוכניות לילדים הולך לערוץ הילדים או להופ ? יש ערוץ בשביל "פופ בריטי מלוקק ומעצבן" ויש ערוץ בשביל היפהופ (פיפו...ככה אני קורא לו, סתם כי זה נחמד...). כל אחד והטעם המוזיקלי שלו.

J To The Lo

New member
אם זה ככה..

אז שלא יגדירו את עצמם אמ טי וי אם הם משמיעים רק סוג אחד, זה כמו שאם בבייס זה ערוץ היפ הופ לא תראו פתאום בריטני.. למה מלוקקת..שירים כמו:"this love in unbreakable"או "i just cant live without u,oh...i love you so much" זה נקרא התלקקות,קיטשיות ומוזיקה רדודה, לפחות לפי דעתי, מי שהוא אוהב את זה,בטוח לא מסכים איתי.. אמ טי וי משמיע מה שאוהבים בבריטניה, ואנחנו לא בריטניה,אז למה לא משדרים אצלנו משהו אחר?רק בגלל שהדעה הקובעת שומעת פופ?!

מישהו הסביר כא למה

ומה הרעיון לרדת על מוזיקה שאנשים אוהבים? אנחנו לא נתחיל לדבר על רוק/ היפופ/ כל סוג מוזיקה אחר, נכון?

jerri

New member
סתם שאלה, שיריה של ג´ניפר לופז,

ממנה שאבת את שמך, הם פסגת העומק?

אני מסכים

ההיפ-הופ(או בעצם המוזיקה השחורה) הוא הז´אנר הכי מצליח בעולם היום וככזה הוא די מקופח במדיה שאני מכיר(כולל תחנות הרדיו הישראליות). אב מצפיה לא מדגמית בערוצי המוזיקה השונים אני דווקא לא חושב שהפופ הבריטי זוכה לחשיפה מוגזמת(ודי בצדק). חוץ מזה שקולדפליי והולי וואלנס זה שני סגננות שונים לחלוטין(והם אפילו לא מאותה מדינה אגב).

jerri

New member
אני לא יודע על איזה עולם אתה מדבר

אבל במשך השנים (וגם אם אעזר באטלס ניתן לראות את זה בקלות) נוכחתי לדעת שיש עוד מדינות בעולם מלבד ארה"ב, שם אכן ההיפ-הופ הוא בין הסגנונות הבולטים, אם לא הכי בולט (לצד רוק). בל נתבלבל - מצעד הבילבורד אינו מורכב ממכירות בלבד - אלא מורכב גם מ30% מכירות וזאת בעקבות התעקשות של חברות התקליטים לנוכח המכירות הגבוהות של מוזיקת קאנטרי בארה"ב. השוק היפני הוא שוק המוזיקה השני בגודלו בעולם, ואחריו ניצב השוק הגרמני. בשניהם, מיותר לציין, לא ממש מתרגשים מהיפ-הופ. ובל נשכח שMTV אירופה אמור (ברמת העיקרון. חבל שזה לא ברמת הביצוע) לשקף את טעמי השוק האירופאי ולא האמריקאי. הצצה במצעד המכירות האירופאי (לא, לא מצעד ההשמעות המגוחך והמזויף של MTV, אלא המצעד האמיתי) מעמיד תמונה שונה לגמרי. המון להקות, בעיקר להקות דאנס, האוס וטכנו-גרמני, שנמצליחות ברחבי אירופה, אך לא זוכות לחשיפה בMTV. כנ"ל להקות בריטיות סטייל ליברטי אקס או כוכבי הפופ איידולס שזוכים לאפס חשיפה מצד MTV. אני ממש לא מסכים עם המשוואה שההיפ הופ זוכה להתעלמות בMTV - זה פשוט לא נכון. שימו לב גם לדחיפה המאסיבית של להקות רוק אמריקאיות אנונימיות בשבועות האחרונים, כולל הזוועה האחרונה הנטחנת בFRESH.

לא ממש

קודם כל ארצות הברית(לצערנו או לא זה ענין סובייקטיבי) היא כיום כן רוב העולם. המוזיקה השחורה מייצרת היום יותר כוכבים "בינלאומיים" מכל תחום אחר(בוודאי אם מחשיבים את ג´יי לו שלא לדבר על ג´נט,מייקל ומאריה שהם גם סוג של מוזיקה שחורה).איזה אומן בפופ האנגלי יכול להיחשב לסופרסטאר בינלאומי חוץ מרובי ודיידו(קיילי היא כידוע אוסטרלית)???הרי אתה יודע שמחוץ לבריטניה אף אחד לא מכיר את ליברטי X(שהסינגל שלהם היה אחד משירי הפופ הבריטיים הטובים של השנה) או בלו. אני לא מבין למה במקרה של המוזיקה השחורה משדרים רק את מי שפופולרי(אמינם,נלי,דסטינז,אלישיה קיז וג´יי לו)???למה להקות רוק אנונימיות משודרות נון סטופ ואומני מוזיקה שחורה שלא עונים לקריטרינוים הבאים: 1.לבנים 2.לובשים פלסטר 3.מסתובבים חצי ערומים לא משודרים. וסתם שתדע-מצעד האלבומים של הבילבורד מבוסס רק על מכירות והסינגלים בעיקר על השמעות כי בארצות הברית לא קונים סינגלים.

חחח

הצחקת אותי, שמעת על אסיה? אוסטרליה? ניו זילנד? עוד כמה שווקים חשובים מאוד! ביחוד ללהקות שלא מנסות לפרוץ בארה"ב (בלו לדוגמא) חוצמזה, מה עם U2? הם שומדבר? הם איריים והם מצליחים בכל העולם... אתה אומר שהאמנים שמשודרים נון סטופ משודרים רק כי הם לבנים, וחצי עירומים? ואומר שזה מתועב? (שזה מה שמבינים ממך) שאני אבין, הכינוי שלך מגיע מאנריקה איגלסיאס? כאילו, ראית את הקליפים האחרונים שלו בכלל? סקס מוכר ולא משנה מה תעשו, זה ימשיך להיות ככה, מצטערת נורא... אבל זאת לא הסיבה היחידה שלהקות וזמרים מסוימים מוכרים יותר מאחרים, אתם חייבים להסכים איתי שמיקל ג´קסון לא נראה הכי טוב בעולם, והוא עדיין מכר המונים בתקופתו, מה תגידו על זה?

ת יכולה להסביר לי בבקשה מה

הקשר בין התגובה המנומקת שלך וההודעה שלי??? 1.U2 היא להקת "רוק".הדיון פה לא נוגע ללהקות "רוק".יש מבין? 2.כן.MTV משדר עובדתית ברוטציה גבוהה אומני מוזיקה שחורה שעונים להגדרות שנתת.לבנים(אמינם)חצי ערומות(דסטיניז) או לבנים וחצי ערומות(J-HO). 3.כן,אני יודע שסקס מוכר.ג´יי לו וביונסה נואלס(וזו לא קלישאה) הם באמת שתיים מהבחורות היפות ביותר בעולם.וכן הייתי נותן כליה בשביל לילה אחד איתן.אבל מה זה קשור למוזיקה בדיוק???? את בעד ש"סקס" ימכור על פני מוזיקה?? 99.99% מאומני המוזיקה השחורה יותר מוכשרים מגברת J-HO.האם בגלל שהם לא נולדו יפים כמוה מגיעה להם פחות חשיפה(וביונסה היא לא ממש עילוי לטעמי אבל ליד ג´יי לו היא ממש מוצארט)? שוב-אני לא טיפש ויודע שמדובר בעסק אבל את חושבת שזה נכון ברמה העקרונית?אנשים לא יפים לא צריכים לעשות מוזיקה?

חחח

הגיע הזמן שתבינו שאין כמעט7 קשר בים מה שאני אומרת למה שאני מגיבה עליו, פשוט רציתי להגיד את זה... עכשיו, אני לא אומרת שאנשים לא יפים לא צריכים לעשות מוזיקה, אבל אני אומרת שאם הם נראים טוב זה לא מזיק, ועפ כל הכבוד, ביונסה האי אחת הזמרות הכי איומות שראיתי

את ממשיכה באותו קו

אני כתבתי "ביונסה היא לא עילוי" ואת ענית לי "ועם כל הכבוד ביונסה היא אחת הזמרות הכי איומות שראיתי".יש לנו בעיה בתקשורת גברת. נ.ב ביונסה היא דווקא זמרת טובה מאד(מבחינת קול).חוץ מכריסטינה אגילרה היא אחת הטובות שיש בMTV ולו רק בגלל זה היא מעל ג´יי לו ב"שרשרת המזון".ג´יי לו אפילו לשיר לא יודעת.

jerri

New member
המכירות בגרמניה+אסיה יחד הן כמעט

פי 2 מהמכירות בארה"ב.

J To The Lo

New member
המוזיקה של של ג´ניפר..

היא לא מוזיקה ירודה אבל ברור שהיא לא איכותית, אבל היא מוכרת, וזה,לצערנו מה שחשוב... אבל תסתכלו על זה מנקודת מבט שU2 מכוערים והם מוכרים..אז לא רק היופי חשוב.. ומה שמעעצבן בהיפ הופ וגם במוזיקה של ג´ניפר זה שצריך לראות נשים ערומות בקליפים וזה מה שיגרום להשמעה הבלתי פוסקת,וזה לא בגלל השיר הטוב אלא בגלל שיש נשים מקפצות להם בחוטיני.. ובקשר לשווקים חוץ מארה"ב, אז ברור שיש שווקים גדולים מאוד וחשובים,אבל לא תראו שם היפ הופ כי...אין לי מושג,למה הם לא אוהבים היפ הופ(איך אפשר?!),והכי רחוק שיש שם זה נלי(בכלל פופ)ואמינם(בכלל לא ראפר)..

AndreaCorr ©

New member
למה איך אפשר? ../images/Emo168.gif

אני לא אוהבת היפ הופ. כמו שאנשים מסויימים לא אוהבים רוק, כמו שאנשים מסויימים לא אוהבים פופ, מזרחית וכו´.

למעלה